محمد کمالزاده در گفت و گو با ایراسین با بیان اینکه شرکت فولاد آلیاژی ایران از ابتدای تأسیس تاکنون با تولید ۴۴۸ گرید متفاوت فولاد، موجب خودکفایی کشور در تأمین برخی محصولات موردنیاز صنایع فلزی شده است، اظهار کرد: شرکت فولاد آلیاژی ایران با تکیه بر دانش ملی، برای اولینبار در کشور موفق به تولید فولاد «تندبُر» شده است
وی با بیان اینکه مهمترین فاکتور در بومیسازی جلب اعتماد مصرفکننده است، تصریح کرد: تحریمها موجب اجبار صنایع بر تکیه به توان داخل شده است.
مدیرعامل فولاد آلیاژی ایران با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۲۰۰ ثبت نیاز بومیسازی در این شرکت صورت گرفته و از این میان ۳۰ مورد از آن به مرحله انجام رسیده است، تصریح کرد: فولاد آلیاژی ایران با تدوین آئیننامهای، درصدد است نیازهای خود را از داخل تأمین و درصورت عدمامکان تولید داخل، از سایر کشورها تهیه کند.
وی با بیان اینکه عمده تجهیزات موردنیاز پروژه فولادسازی «یزد یک» توسط متخصصان داخلی ساخته شده است، اضافه کرد: علیرغم بومیسازیهای صورت گرفته، هنوز تجهیزات حساس و دانشمحور صنعت فولاد در داخل کشور ساخته نشده است.
کمال زاده با اشاره به اینکه فولاد آلیاژی ایران آماده همکاری با شرکتهای دانشبنیان برای ساخت قطعات حساس است، گفت: عدمشناخت نیازها و عدم اجازه بلوغ و رشد نسل جوان از عوامل مهاجرت متخصصان از کشور به شمار میروند.
وی با بیان اینکه فولاد آلیاژی ایران با همکاری دانشگاه صنعتی شریف، تعریف پروژههای دانشجویی از قبیل متالورژی، مکانیک، الکترونیک، مدیریت، اقتصاد و… را در دستور کار خود قرار داده است، ادامه داد: این شرکت درنظر دارد از طریق مرکز نوآوری خود در پارک علم و فناوری، دانشآموختگان و دانشجویان رشتههای مرتبط با این صنعت را جذب نماید
مدیرعامل فولاد آلیاژی ایران افزود: فولاد آلیاژی ایران در نظر دارد با راهاندازی برج فناوری در دانشگاه یزد از توان علمی دانشگاه در حوزه هوش مصنوعی در صنعت بهرهگیری کند.
وی راه برونرفت از شرایط تحریمی را بهرهگیری از اقتصاد مقاومتی و رشد دانش در کشور دانست و گفت: رشد تکنولوژی و استفاده از توان داخل میتواند موجب از بین رفتن فساد در خریدهای خارجی شود که در نهایت اقتصادی سالم و شکوفا را به همراه خواهد داشت.
ارسال نظر