صنعت

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان این که، کمبود نیروی تخصصی از چالش‌های روز صنعتگران است، گفت: باید نیروهای محلی حوزه تولید در دانشگاه علمی کاربردی تربیت شوند.

به گزارش ایراسین و به نقل از ایلنا، منوچهر منطقی روز چهارشنبه در حاشیه سفر به مازندران و افتتاح طرح‌های دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی در آمل، اظهار کرد: در دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامه‌های مهم در سراسر کشور دارد همچنین با برنامه ریزی لازم سعی داریم در استان‌های مختلف کشور بازدیدهای صنعتی و تولیدی رقم بزنیم.

وی افزود: مازندران از استان‌های شاخص است که شهرک‌های صنعتی بزرگی دارد و در مسیر توسعه بازار برای صاحبان صنایع جلسات مختلفی برای بیان مشکلات و معضلات برگزار شد.

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به فعالیت گسترده صنعت قطعه سازی در برخی شهرهای مازندران، تصریح کرد: علاوه بر صنعت قطعات سازی، قطعه سازی خودرو، دیگر صنایع شیمیایی، نفت و گاز و بخش‌های دیگر تلاش خوب و سازنده‌ای دارند.

منطقی با بیان اینکه اغلب شرکت‌هایی که در قسمت قطعه سازی فعالیت دارند در زمینه دانش فنی خود خوب کار کردند و ظرفیت خوب دانش بنیان هم ایجاد کردند، یادآور شد: با این وجود می‌تواند شهرک صنعتی دانش بنیان در مازندران راه اندازی کرد تا از دیگر شهرک‌های کشور متمایز شوند.

وی با اعلام اینکه بحث انرژی امروزه مشکل عمده تولید و صنعت در کشور است، ادامه داد: کمبود نیروی تخصصی هم از دیگر مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان است هرچند معتقدم باید نیروهای محلی در قالب دانشگاه علمی کاربردی تربیت شوند و آموزش‌های لازم را برای کار و تلاش مضاعف ببینند.

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تمایل قطعه سازان مازندران به امر صادرات، یادآور شد: البته تعدادی از تولیدکنندگان نیز صادرات محدودی دارند ولی می‌خواهند صادرات گسترده داشته باشند، ما در وزارت صنعت، معدن و تجارت زمینه لازم برای صادرات را فراهم کنیم که قطعه سازان دانش بنیان زمینه بهتر صادرات داشته باشند.

منطقی با اشاره به برنامه‌های وزارت صمت برای برون رفت تولیدکنندگان از مشکلات موجود، گفت: سعی داریم اگر مکانی ظرفیت خالی دارد این ظرفیت برای قطعه سازان لحاظ شود تا در جهت تکمیل آن برآید که این امر در سال ۱۴۰۳ با حمایت تولیدکنندگان محقق می‌شود.

وی افزود: از دیگر بحث‌ها توسعه ظرفیت صادرات است، با قطعه سازان فعال جلساتی داشتیم که دانش بنیان بوده و توان تولید خوبی داشتند، وزارت صمت برای سال آینده بسترسازی کرده تا بتوانند حداکثر توان صادراتی خود را در این زمینه به کار گیری کنند.

منطقی با بیان اینکه مهمترین مشکلات قطعه ساران مبحث انرژی و گاز است، با اشاره به بحث نقدینگی و انقباضی عمل کردن بانک‌ها، یادآور شد: در قالب تفاهم نامه با وزارت اقتصاد و بانک مرکزی این موضوع قابل حل است.

وی با اعلام اینکه بحث دیگر واحدهای تولیدی و صنعتی کمبود نیروهای تخصصی بود، بیان کرد: در بیشتر مناطق صنعتی کشور دنبال اشتغال می‌گردیم ولی در بخش‌هایی از مازندران اشتغال وجود دارد اما در زمینه نیروی انسانی کمبود داریم که با کمک دانشگاه علمی کاربردی می‌توان شعبه‌ای برای تربیت نیروهای تخصصی فراهم کرد.

منطقی گفت: با ایجاد زیرساخت و ظرفیت سازی برای تولیدات صنعتی در شهرک‌ها می‌خواهیم بیشتر از گذشته تولید و صنعت رونق گرفته و با ایجاد اشتغال از روند بیکاری بکاهیم.

مازندران با ۲۲ شهرستان، ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی و ۲ هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی دارد که حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =