به گزارش ایراسین و به نقل از بازار، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات آخرین گزارشات در حوزه دستاوردهای علمی و فناوری را ارائه کرد و به موضوع پیام رسان های داخلی، توسعه زیرساختهای رسانه، انتخابات و مسائل دیگر پرداخت.
محمد خوانساری اظهار داشت: پنجره ملی خدمات دولت هوشمند پروژه در حال تکمیل است و مانند پروژه عمرانی نیست که انتهای ۱۰۰ درصدی داشته باشد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: سال قبل اتصال دستگاهها و انتقال خدمات به آن هدف گذاری شده بود و امسال هدف این بود که دستگاهها ۲۰ درصد خدماتشان را الکترونیکی کرده و در درگاه پنجره ملی قرار دهند. به عنوان مثال اگر کسی فرزنددار شود، بدون نیاز به مراجعه حضوری و فرآیند کاغذی، برای فرزندش شناسنامه بگیرد.
خوانساری یادآور شد: تاکنون با احتساب مجوزهایی که دستگاهها میدهند بالای ۶۴ درصد خدمات در درگاه ملی هوشمند بارگذاری شده ولی بخش هوشمندسازی ۱۱.۶ درصد است و با عدد مطلوب ما فاصله دارد از این رو باید دستگاهها فرآیند خود را هوشمند کنند.
وی اضافه کرد: یکی از ملاکهای رشد سیستم این است که در سال ۱۴۰۰ تعداد ۶۱ درصد دستگاههای ارائهدهنده اطلاعات در پنجره ملی بودند و اکنون به بیش از ۹۰ درصد رسیده است به عنوان مثال در ایام کرونا برخی کسب و کارها از خدمات ما برای سنجش بیمار بودن مشتریان استفاده میکردند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه تا پایان امسال پیش بینی میشود یک میلیارد تراکنش در سامانه داشته باشیم، گفت: با این کار دستگاهها از حالت جزیرهای خارج شده و به صورت یکپارچه در می آیند.
خوانساری با بیان اینکه سازمان اداری و استخدامی و سازمان فناوری اطلاعات متصدی هوشمندسازی هستند، ادامه داد: بر اساس قانون تا پایان امسال باید همه دستگاهها به پنجره ملی متصل شده و ۲۰ درصد خدمات را هوشمند کرده باشند.
وی خاطرنشان کرد: برای رسیدن به عدد صددرصدی نیاز به یک بلوغ در فرهنگ سازمانی و ارتباطات بین دستگاهی داریم.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات در این بازدید همچنین اظهار داشت: ۳۸.۹ میلیون کاربر احراز شده در پنجره ملی هوشمند داریم که حداقل یک بار وارد شده و ثبت نام کردهاند.
خوانساری به این مطلب هم اشاره کرد که از اطلاعات پنجره ملی هوشمند در مواقع مختلف از جمله در ثبت نام خبرنگاران، ثبت نام اینترنت و اخیراً در ثبت نام داوطلبان نمایندگی مجلس استفاده کردهایم.
وی اظهار داشت: روزانه میلیونها نفر از پیام رسان های داخلی استفاده میکنند که با اتصال آنها به سامانه پنجره ملی خدمات هوشمند میتوان برای انتخابات از آن استفاده کرد. در این فرآیند، نامزدها میتوانند با تخفیف ویژه با کاربران پیامرسان ها برای تبلیغات در ارتباط باشند.
ارسال نظر