• ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۰
  • کد خبر: 50608
  • readingTime: ۱ دقیقه
شیرینی

رئیس اتحادیه قنادان گرگان گفت: بعد از کرونا شیرینی از سبد خانوار حذف شد و در سال‌های اخیر شاهد کاهش ۴۰ الی ۵۰ درصد تولید در این زمینه هستیم.

به گزارش ایراسین، فرامرز نجاتی اظهار کرد: اتحادیه قنادان گرگان نزدیک به ۳۵۰ عضو دارد که شامل قهوه سراها، کافی‌شاپ‌ها، دانه‌های روغن کشی، آب نبات پزان، کیک و کلوچه و شیرینی و قنادی است.

رئیس اتحادیه قنادان گرگان افزود: بعد از کرونا شیرینی فروش‌ها با مشکلات زیادی مواجه شدند و شیرینی از سبد خانواده‌ها حذف شد.

وی با بیان اینکه برای تولید دچار افزایش قیمت آن‌چنانی مواد اولیه هستیم، افزود: بیش از ۱۰۰ قلم از اجناس و مواد اولیه شیرینی وارداتی و تابع ارز هستند اما ما تابع قانون نرخ گذاری هستیم.

نجاتی با بیان اینکه قانون نرخ گذاری برای پنج کالای پر مصرف شب عید اعمال می‌شود، گفت: متأسفانه ما در این زمینه همیشه دچار چالش هستیم و از طرفی سالی یک یا دو بار بیشتر نمی‌توانیم اعلام نرخ داشته باشیم که این موضوع همکاران را با مشکل مواجه می‌کند.

رئیس اتحادیه قنادان گرگان یادآور شد: نحوه نگاه مسئولان در خصوص قیمت گذاری، اعلام دیر هنگام نرخ و همچنین عدم همخوانی قیمت تمام شده با افزایش هزینه‌های تولید چالش اساسی در این حوزه است.

بر اساس گزارش ایسنا، وی گفت: با توجه به تورم امسال شاهد افزایش ۴۰ درصدی قیمت‌ها بودیم اما در کنار آن حقوق کارمندان که بخش اعظم جامعه را تشکیل می‌دهند این میزان افزایش را نداشته و سبب شده توان خرید مردم کاهش یابد.

نجاتی تاکید کرد: این عوامل موجب شده تولید کارگاه‌های تولید شیرینی ۴۰ تا ۵۰ درصد کاهش یابد و این کاهش تقریباً از چهار سال گذشته مشهود است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =