• ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹
  • کد خبر: 53655
  • readingTime: ۱ دقیقه
دانش بنیان

معاون نوآوری و فناوری وزیر علوم گفت: شرکت‌های دانش بنیان نمونه عینی مشارکت مردم در اقتصاد هستند چون این شرکت‌ها عموماً توسط دانش آموختگان و نخبگان ایجاد می‌شوند.

به گزارش خبرنگار ایراسین، سجاد محمد علی نژاد در نشست خبری هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی گفت: شرکت‌های دانش بنیان نمونه عینی مشارکت مردم در اقتصاد هستند چون این شرکت‌ها عموماً توسط دانش آموختگان و نخبگان ایجاد می‌شوند.

محمد علی نژاد، ایجاد کسب و کارهای مبتنی بر دانش و فناوری را کلیدی‌ترین رکن در ایجاد رشد پایداری اقتصادی دانست و گفت: از این رو قطعاً ورود کسب و کارهای دانش‌بنیان موجب خواهد شد تا ارزش افزوده جدیدی به زنجیره تأمین کشور اضافه شود.

وی اعلام کرد: تاکنون ۵۶ پارک فناوری در کشور راه‌اندازی شده است که در این مؤسسات تعداد ۲۵۰۰ شرکت فناور مستقر است و ۲۵۰۰ از این شرکت‌ها دانش بنیان هستند و وظیفه اصلی آنها توسعه فناوری است.

معاون نوآوری و فناوری وزیر علوم ادامه داد: امسال برنامه‌هایی را در حوزه توسعه و رشد اقتصاد دانش‌بنیان اتخاذ کرده‌ایم که یکی از آنها انتخاب برخی از پارک‌های فناوری به عنوان متولی توسعه زنجیره ارزش تأمین راهبردی در حوزه‌های مشخص براساس آمایش سرزمین است.

وی تاکید کرد: با فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در زنجیره تأمین محصولات و خدمات در استان‌ها، جریان اقتصادی رونق خواهد گرفت و شرکت‌های جدیدی نیز ایجاد خواهد شد.

محمدعلی نژاد خاطرنشان کرد: همچنین رسوخ فناوری به صنایع سنتی از دیگر اقدامات در دستور کار ما است که در این راستا ۱۰ پارک علم و فناوری مأمور این کار شده‌اند تا بازدهی بیشتر این صنایع و رشد دانش بنیان آنها را رقم بزنند.

وی با اشاره به برگزاری هجدهمین دوره جشنواره شیخ بهایی توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: این رویداد گامی در جهت توسعه و تقویت کسب‌وکارهای دانش‌بنیان است.

شایان ذکر است، اختتامیه هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت ماه به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =