فولاد مبارکه

مدیر پروژه هوشمندسازی موتورخانه‌های حرارت مرکزی گفت: این پروژه هوشمندسازی که توسط متخصصان شرکت ایریسا اجرا شده در راستای مدیریت انرژی به صورت پایلوت در فولادمبارکه اجرایی شده است.

احسان عبداله زاده در گفت و گو با خبرنگار ایراسین با اشاره به پروژه هوشمندسازی موتورخانه‌های حرارت مرکزی اظهار کرد: این پروژه یکی از پروژه‌های تحول دیجیتال فولاد مبارکه به شمار می‌رود که برای هوشمندسازی موتورخانه‌ها طراحی شده است.

وی ادامه داد: در فولاد مبارکه حدود ۹۰ موتورخانه و هواساز وجود دارد که در حال حاضر هیچ‌گونه سیستم اتوماسیون بر روی آنها نصب نشده و به صورت نفر اپراتور و دوره‌ای تنظیم و دمای دستگاه‌ها روزانه بررسی می‌شود.

مدیر این پروژه در خصوص پیاده سازی این طرح به صورت پایلوت بر یکی از موتورخانه‌ها، هواسازها و پمپ‌ها گفت: به منظور هوشمندسازی یکی از آنها و بررسی طرح و نتیجه آن این پروژه اجرایی شده است و در صورت موفقیت‌آمیز بودن برای سایر موتورخانه‌ها پیاده‌سازی خواهد شد.

وی ادامه داد: یکی از اهداف اصلی این پروژه، مدیریت انرژی، کم کردن هزینه تعمیرات و نیروی انسانی و افزایش طول عمر تجهیزات است.

عبداله زاده با اشاره به مشخصات فنی پروژه تصریح کرد: در این پروژه از محصول ایریسا اسکادا که یک محصول بومی است و توسط مهندسین و متخصصین کسب و کار اتوماسیون صنعتی شرکت ایریسا ساخته شده، استفاده شده است و همچنین در این پروژه ۵۰ سنسور و ولو کنترلی بر روی خطوط آب و گاز نصب شده و همه این سیگنال‌ها در اتاق کنترل مرکزی بر روی سیستم اسکادا نمایش داده می‌شود و سناریوهای مختلف کنترلی جهت کنترل پمپخانه و موتورخانه و هواساز رختکن e14-15 تعریف شده است.

مدیر این پروژه در خصوص فرایند هوشمندسازی، گفت: با انجام این پروژه در حدود ۲۰ درصد صرفه‌جویی در مصرف گاز موتورخانه‌ها حاصل شد و در صورت تکمیل فازهای آینده مربوط به کلیه موتورخانه‌ها منجر به صرفه‌جویی ریالی قابل توجهی در زمینه مصرف انرژی در فولاد مبارکه خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =