• ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۵
  • کد خبر: 54127
  • readingTime: ۲ دقیقه
خودکار

فناوران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان جوهر نانو آنتی‌باکتریال خودکار را بر اساس نوع آب و هوای ایران به تولید رسانده‌اند که به گفته آنها با رفع چالش ویسکوزیته جوهر این نوشت‌افزار به تولید رسیده است.

به گزارش ایراسین، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان نوپا، تولید جوهر خودکار نانو آنتی باکتریال را از دستاوردهای این شرکت نام برد و گفت: جوهر خودکار در کشور تولید نشده بود و همه شرکت‌های خودکارسازی جوهر خودکارهای تولیدی خود را از خارج وارد می‌کنند.

محمد امین مقصودی با بیان اینکه سالانه ۲.۵ میلیون دلار ارز از کشور برای خرید جوهر خودکار از کشور خارج می‌شود، اظهار کرد: تاکنون ۶ کشور در دنیا تولیدکننده جوهر خودکار هستند.

مقصودی، مزیت این جوهرهای خودکار را بومی‌سازی آن در کشور دانست و اظهار کرد: جوهر تولید شده در این شرکت به ازای هر کیلوگرم جوهر وارداتی، ۲۵ درصد ارزان‌تر از نمونه‌های خارجی است. هر یک کیلوگرم جوهر برای ۴ تا ۸ هزار خودکار استفاده می‌شود.

مدیر عامل این شرکت با بیان اینکه ۳ گرم از وزن هر خودکار به جوهر آن اختصاص می‌یابد، اظهار کرد: این جوهر دارای خاصیت آنتی باکتریال است. این جوهر برای شرایط آب و هوایی و فشار کشور تولید شده است.

مقصودی، خودکار را شامل یک توپ فلزی دانست که دقیقاً در یک سوکت زیر یک مخزن جوهر قرار دارد و افزود: وقتی که خودکار در امتداد سطح نوشتاری حرکت می‌کند، جوهر خارج می‌شود. جوهرهای مرسوم بر پایه روغن است و یک ویسکوزیته بخصوص دارد و زمانی که ویسکوزیته جوهر بالا باشد، مقاومت چرخشی توپ در هنگام نوشتن زیاد می‌شود؛ از این رو جوهر به راحتی از توژ فلزی خودکار خارج نمی‌شود و از سوی دیگر هنگامی که ویسکوزیته جوهر بیش از حد کاهش یابد، مشکلاتی مانند ریختن جوهر به بیرون و کاهش خشکی رخ می‌دهد. علاوه بر این، استفاده از جوهر با ویسکوزیته بالا مقاومت چرخش توپ را در حین نوشتن افزایش می‌دهد و بر نرمی نوشتن تأثیر می‌گذارد که رضایت‌بخش نیست.

مدیر عامل این شرکت ادامه داد: جوهرهای با ویسکوزیته پایین عملکرد بسیار نرم‌تری برای نوشتن و خط نوشتاری صاف‌تری نسبت به جوهرهای با ویسکوزیته بالا ارائه می‌دهند. با این حال، هنگام استفاده از جوهرهای با ویسکوزیته کم، باید تمهیدات خاصی برای جلوگیری از نشت جوهر و یا کنترل مناسب جریان جوهر در حین نوشتن در نظر گرفته شود.

بر اساس گزارش ایسنا، وی اضافه کرد: علاوه بر آن یکی دیگر از عیوب نوشتاری، Blobbing است که در آن جوهر اضافی در حین نوشتن در یک نقطه خودکار جمع می‌شود. ما در این شرکت دانش‌بنیان با استفاده از تکنولوژی روز دنیا برای ساخت جوهر خودکار به رفع این ایرادات پرداخته و با به‌کارگیری دانش فنی تیم تحقیق و توسعه، بعد از دو سال تحقیقات این محصول را به مرحله تولید رساندیم.

وی گفت: محققان این شرکت در حال حاضر جوهر آبی خودکارها را به تولید رسانده‌اند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =