به گزارش ایراسین، مهدی طهماسبی در خصوص اقدام این پالایشگاه نسبت به مسئولیت اجتماعی و بازچرخانی آب اظهار کرد: رعایت الزامهای زیست محیطی و جبران آلایندگیها از سوی صنایع اجتنابناپذیراست.
وی گفت: این پالایشگاه برای مقابله با آلودگیهای زیست محیطی تجهیزاتی همچون پودر، پد، بوم جاذب مواد هیدروکربنی و غیره تهیه کرده است.
مسئول محیط زیست شرکت پالایش گاز ایلام با بیان اینکه پروژه مطالعه شبکه پایش کیفی آبهای زیرزمینی به منظور ارزیابی سناریوهای نشت مخازن در این شرکت آغاز شده است، بیان کرد: نصب دوربینهای پایش بصری بر آنالایزر خروجی پساب، کاشت ۳۰۰ اصله نهال از گونههای بومی و مقاوم به کم آبی و انجام ۴ دوره پایش زیست محیطی و انطباق بیش از ۳۳۰ پارامتر در هر دوره مطابق با الزامات سازمان حفاظت محیط زیست و ارائه خود اظهاری فصلی به آن سازمان از اقدامات شاخص این شرکت در راستای حفظ محیط زیست بوده است.
وی از پیگیری و نصب فلومتر بر روی خروجی تصفیه خانه پساب صنعتی و اتصال آن به سامانه برخط اداره کل حفاظت محیط زیست استان خبر داد و خاطرنشان کرد: برگزاری دورههای آموزشی با موضوع مدیریت مواد زائد، تصفیه خانه فاضلابهای صنعتی و مبانی محیط زیست، انجام عملیات علف چینی در محوطه شرکت، پاک سازی محیط پیرامونی پالایشگاه از پسماندهای پلاستیکی به مناسبتهای مختلف و تهیه و پیمان سپاری انجام آزمایشات فصلی توسط آزمایشگاههای معتمد از دیگر اقدامات بوده است.
طهماسبی با بیان اینکه پالایشگاه گاز ایلام برای صیانت از محیط زیست گامهای مطلوبی برداشته است، بیان کرد: راهاندازی تصفیهخانه صنعتی پیشرفته، ساخت جایگاه مکانیزه مدیریت و نگهداری تفکیک پسماندهای صنعتی، راهاندازی دستگاه امحای لامپهای مستعمل، احداث کارخانه دانهبندی گوگرد پاستیلی، سامانه پایش آنلاین خروجی پساب صنعتی و آلایندههای زیست محیطی از اقدامهای مهم این واحد صنعتی در صیانت از محیط زیست بوده است.
وی افزود: پیگیری فروش کاتالیست های مستعمل و ثبت آنها در سامانه محیط زیست، تهیه و نصب پمپ اسکیمر برای پیشگیری از حوادث زیست محیطی و پیگیری احیا ۱۰۰ تن آمینهای مستعمل و ثبت آنها در سامانه محیط زیست و غیره از دیگر اقدامات این واحد برای مقابله با آلودگیهای زیست محیطی بوده است.
ارسال نظر