به گزارش ایراسین، مصطفی رجبی مشهدی با بیان اینکه سال گذشته در روزهای مشابه نیاز مصرف برق ٦٦ هزار مگاوات بود، خاطرنشان کرد: رشد بیش از ٤ هزار مگاواتی نشان میدهد که هم دوره اوج مصرف زودتر آغاز شده و هم رشد مصرف افزایش یافته است، اما به طور حتم این روزهای سخت را میتوان با همکاری مردم با موفقیت سپری کرد.
وی با اشاره به این که در طول ١٠ سال گذشته در ماههای تیر و مرداد بیشترین رشد مصرف و اوج بار به ثبت رسیده است، یادآور شد: امسال این روند مقداری زودتر آغاز شده و نشان میدهد در چند روز گذشته رشد مصرف بیش از ١٠ درصد بود که عدد بسیار سنگینی است و تأمین برق را دشوار میکند، اما همراهی مردم میتواند به رفع این شرایط کمک کند.
رجبی مشهدی در خصوص تأثیر تغییر ساعات کار ادارات بر میزان مصرف برق نیز گفت: در حقیقت کاهش ١٥٠٠ مگاواتی مصرف برق از این محل برنامهریزی شده است، اما عددی که تاکنون به واقعیت پیوسته ٥٤١ مگاوات است و دلیل آن هم است که فقط یک هفته بیشتر از آغاز طرح نگذشته است.
سخنگوی صنعت برق با اشاره به ضرورت توجه بیشتر نهادهای عمومی، دولتی و غیردولتی در این زمینه، تاکید کرد: تاکنون ٧٠ درصد از مشترکان بزرگ اداری شامل نهادهای عمومی و اداری مجهز به کنتور هوشمند شده و از طریق این کنتورهای هوشمند بر رعایت برنامههای مدیریت مصرف نظارت میشود.
مدیرعامل توانیر ادامه داد: بر اساس مصوبه هیئت دولت، ادارات باید ٣٠ درصد در ساعات کاری و ٦٠ درصد پس از پایان ساعات کاری، مصرف خود را کاهش دهند که اگر روند رعایت نشود، امکان قطع کردن برق آنها از طریق این کنتورها وجود دارد.
رجبی مشهدی در عین حال خواستار رعایت مصوبات و مدیریت و نظارت بر میزان مصرف برق توسط رؤسا و مدیران ادارت شد تا خللی در ارائه خدمت به مردم به وجود نیاید.
وی در خصوص میزان تذکر به دستگاههای اجرایی نیز با بیان این که این شرایط در هر استان متفاوت است، افزود: در تهران به ١٠ دستگاه اجرایی تذکر کتبی داده شده است.
سخنگوی صنعت برق با بیان این که نهادهای عمومی، غیردولتی و شهرداریها و بانکها بیشترین میزان تخطی را داشتهاند، اضافه کرد: گزارشهای مردمی حاکی از آن است که به هنگام ورود به بانک و یا فرودگاه احساس سرمای نامتعارف به دلیل دمای بسیار پایین و عدم رعایت دمای آسایش ایجاد میشود در حالی که باید دمای وسایل سرمایشی بر روی ٢٤ و ٢٥ درجه تنظیم شود.
ارسال نظر