به گزارش ایراسین، حسن خمیسآبادی در مراسم بازدید معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از این مؤسسه، ضمن ارائه گزارشی کامل از دستاوردهای مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور، گفت: این مجموعه تحقیقاتی که زیر نظر سازمان تات فعالیت میکند، دارای ۶ بخش تخصصی تغذیه دام و طیور، ژنتیک و اصلاح نژاد دام و طیور، فرآوری محصولات دامی، بیوتکنولوژی، زنبور عسل و کرم ابریشم و مدیریت پرورش و تولید مثل دام و طیور است.
وی با اشاره به اینکه مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور، در عرصه تحقیقات دامپروری سابقهای بیش از ۹۰ سال دارد، افزود: امروز اگر شاهد صادرات برخی فرآوردههای دامی از جمله تخممرغ از کشور هستیم، مرهون تلاشهای بیوقفه محققان علوم دامی است.
خمیسآبادی خاطرنشان کرد: در این راستا با اتکا به دانش و فناوری تولید شده در مؤسسه و اجرای طرحهای ترمینال کراس انتظار میرود میزان تولید گوشت قرمز به حدی برسد که نیاز به واردات آن به حداقل کاهش یابد.
وی گفت: محققان علوم دامی کشور با همکاری همکاران معاونت امور تولیدات دامی با تولید بستههای دانشی کارآمد، به کشاورزان و دامداران در ارتقای بهرهوری و تولید باکیفیت محصولات دامی کمک میکنند.
توسعه کمی و کیفی تحقیقات علوم دامی به منظور تأمین امنیت غذایی، بهبود مدیریت و افزایش کمیت و کیفیت منابع غذایی و خوراک دام و طیور، بهبود مدیریت پرورش (تغذیه، تولید مثل و اصلاح نژاد) دام، طیور و زنبور عسل، ایجاد استانداردهای مناسب برای تولید و عرضه محصولات دامی، نیل به توسعه پایدار دامپروری بر اساس مدیریت بهینه و پایدار منابع تولید، اتخاذ راهبردهای مناسب در راستای حفظ منابع ژنتیکی دام و طیور و تدوین و طراحی برنامههای راهبردی برای بهبود کمی و کیفی تولیدات دامی، از مهمترین مواردی بود که رئیس مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور به عنوان مهمترین اهداف این مؤسسه نام برد.
بر اساس گزارش ایرنا، وی افزود: مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور با اتکا به سابقه درخشان، توان علمی محققان برجسته با همکاری معاونت امور دام و سایر همکاران در استانها و تعهد به ارتقای امنیت غذایی کشور، نقشی محوری در این عرصه ایفا میکند. بدون شک با برنامهریزی دقیق، سرمایهگذاری هدفمند و حمایت از پژوهشهای علمی، میتوانیم شاهد دستاوردهای چشمگیرتر و گامهای موثرتری در به منظور نیل به امنیت غذایی پایدار در کشور باشیم.
ارسال نظر