مسئولیت اجتماعی

نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس گفت: در استان‌های همجوار شاهد ایفای مسئولیت‌های اجتماعی صنایع در حوزه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی هستیم که در استان هرمزگان نیز تا به سرانجام رسیدن مسئولیت‌های اجتماعی صنایع این مطالبه‌گری را به جد پیگیر خواهم بود.

به گزارش ایراسین، حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی‌زاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سه ساله دولت سیزدهم با پیگیری و تاکید بنده و همکاری و همراهی شخص رئیس جمهور شهید و استاندار هرمزگان، صنایع استان بیشتر پای کار آمدند.

وی افزود: نزدیک به ۲ همت در حوزه ساخت بیمارستان کودکان بندرعباس و فاز دوم بیمارستان شهید محمدی بندرعباس از محل مسئولیت‌های اجتماعی خود، سرمایه‌گذاری کردند که در مقایسه با بودجه‌های اختصاصی دولت، پشتیبان بوده است؛ البته نسبت به دیگر صنایع استان‌های کشور همچون خوزستان عقب هستیم و توازن نداریم.

محمدعبادی زاده بیان کرد: در استان‌های همجوار شاهد ایفای مسئولیت‌های اجتماعی صنایع در حوزه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی هستیم که در استان هرمزگان نیز تا به سرانجام رسیدن مسئولیت‌های اجتماعی صنایع این مطالبه‌گری را به جد پیگیر خواهم بود.

امام جمعه بندرعباس همچنین با اشاره به بحران کم‌آبی به عنوان مشکل اساسی استان و ضمن بازدیدی که اخیراً از آب شیرین‌کن خلیج‌فارس در بندرعباس داشته است، گفت: شهرها و روستاهایی که در مسیر خطوط انتقال آب از استان هرمزگان هستند، باید از این نعمت خدادادی بهره‌مند شوند و دولت نباید یک سرمایه‌گذاری مستقلی برای تأمین آب این روستاها انجام دهد؛ قیمت این آب نیز نباید با قیمت تمام شده محاسبه شود؛ چرا که اغلب این روستاها محروم هستند و توانایی پرداخت آب با هزینه بالا را ندارند.

عبادی زاده خاطرنشان کرد: در دولت جدید نیز به جد پیگیر این موضوع هستیم که خطوط انتقال آب که از محل آب شیرین کن خلیج فارس به خارج از استان منتقل می‌شود، تمام روستاها و شهرهای اطراف را تحت پوشش آبرسانی قرار دهد.

مظلومیت حوزه فرهنگ و هنر در اعتبارات استانی

امام جمعه بندرعباس همچنین با اشاره به مظلومیت حوزه فرهنگ و هنر استان گفت: وضعیت مالی و بودجه‌ای حوزه فرهنگ و هنر و رسانه در استان هرمزگان راضی کننده نیست؛ چرا که کمترین اعتبار از بودجه عمومی دولت به این حوزه اختصاص دارد و از لحاظ حمایت‌های مادی و بودجه‌ای نسبت به این بخش غفلت شده است.

عبادی زاده ضمن اینکه مدیران باید نسبت به رسانه مهربان باشند و از آن حمایت کنند، افزود: مظلوم‌ترین بخش اعتباری استان مربوط به بخش فرهنگ است که تا اصلاح نشود بسیاری از کارها با مشکل مواجه می‌شود.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان با اشاره به اینکه رسانه‌ها موتور محرک پیشرفت در استان هستند، گفت: رسانه‌ها باید با نقد منصفانه و بیان مشکلاتی که در جامعه وجود دارد، این حرکت و نقش محرک در استان را به درستی ایفا کنند.

عبادی زاده یادآور شد: رسانه‌ها و ائمه جمعه هر ۲ از جهاتی زبان مردم و حلقه وصل ارتباط مردم با حاکمیت و نماینده حاکمیت هستند که در این وجه اشتراک می‌توانیم هم افزایی داشته باشیم؛ رسانه‌ها می‌توانند مشکلات مردم و استان و مسائل ارتقای سطح کیفی خدمات دولت را پیگیری کرده و هم افزایی داشته باشیم.

وی دومین مساله در حوزه فرهنگ استان، را خلأ قرارگاه فرهنگی دانست که البته هم اکنون طرح ساماندهی مساجد را شروع کردیم و به‌زودی در اطلس مساجد استان پیشرفت آن را بارگذاری و اطلاع رسانی می‌کنیم.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان همچنین به نشست شورای فرهنگ عمومی استان اشاره کرد و گفت: شورای فرهنگ عمومی، عالی‌ترین شورایی است که در عرصه فرهنگی استان باید نظر دهد، تصمیم بگیرد و مصوبات آن هم قابل اجرا است.

وی یادآور شد: در حال حاضر ۷۳ جلسه با ۲۲۹ دستورکار و ۲۷۹ مصوبه در نشست شورای فرهنگ عمومی هرمزگان داشتیم و ۲ جلسه ویژه نیز در جزیره هرمز برگزار شد که مسؤولان استانی پیگیر این موضوع هستند.

امام جمعه بندرعباس همچنین با اشاره به اینکه نامگذاری اماکن دولتی و غیردولتی در صلاحیت فرهنگ عمومی استان است و هیچ دستگاهی حق مداخله در این کار ندارد، گفت: نامگذاری اماکن دارای پیام اجتماعی و فرهنگی است که باید از طریق دستگاه مربوطه پیشنهاد شود و سپس در کارگروه بررسی پیشنهادات اماکن دولتی و خصوصی بررسی و در نهایت در صحن علنی شورا تصویب شود که البته این مهم در استان اتفاق نمی‌افتد و در یک سال اخیر به جد پیگیر این موضوع هستیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =