به گزارش خبرنگار ایراسین، سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان در نشست صمیمانه با خبرنگاران استان به مناسبت روز گرامیداشت خبرنگار، عنوان کرد: روز خبرنگار را به جامعه خبر، خبرنگاران استان، اهالی رسانه و قلم تبریک و تهنیت عرض میکنم و یاد شهیدان والامقام خبرنگار را گرامی میداریم.
وی ضمن قدردانی از همه افرادی که در حوزه اطلاعرسانی و دفاع از حقوق مردم در ایران اسلامی فعال و کوشا هستند، ادامه داد: این افراد وقت و جان خود را برای خدمت به مردم در طبق اخلاص میگذارند که بسیار ارزشمند است.
مرتضوی ضمن اشاره به مؤلفههای اساسی هویت خبرنگاران، گفت: دانش، تجربه، سرعت و دقت از جمله مؤلفههای اساسی خبرنگاران هستند که همین موارد در رویکرد خبرنگاران نیز نقش مستقیم دارد.
استاندار اصفهان در خصوص پروژههای تأمین آب استان که مورد پرسش خبرنگاران نیز بود، اظهار کرد: در سالیان اخیر فلات مرکزی کشور با انباشتهای از نارسایی و نارضایتی در تأمین آب مواجه بود.
مرتضوی خاطرنشان کرد: انتقال آب به فلات مرکزی از دریای جنوب، آرزویی بوده که از پیش از انقلاب اسلامی مطرح و مورد مطالبه بود ولیکن تا دولت سیزدهم به عرصه ظهور و بروز نرسید.
وی ادامه داد: این مهم باتوجه به شرایط استان و مطالبات مردمی در دولتهای گذشته نیز پیگیری شده بود اما مطالعات گذشته براساس نظر کارشناسان خبره این امر دارای اشکالاتی بود که استان را با معضلات جدیدی مواجه میکرد.
استاندار اصفهان عنوان کرد: کدورت آب، میزان گنجایش آبگیر مورد نظر، مسائل پدافندی و … از جمله مواردی بود که کارشناسان مطالعات گذشته را رد کردند و بنا شد در دولت سیزدهم مطالعات جدیدی با هدف تأمین آب استان از دریای جنوب دنبال شود.
مرتضوی گفت: از این رو طبق مطالعات انجام شده به بخشی از آب دریای عمان رسیدیم که در بهترین حالت برای انتقال به استان بود از جمله اینکه مسائل پدافندی نیز رعایت میشد و امکان انتخاب آبگیر اختصاصی نیز وجود داشت.
وی ادامه داد: رئیس جمهور شهید در این مسیر همراه و حامی استان اصفهان بودند و این امر را بارها به ما تذکر میدادند.
مرتضوی خاطرنشان کرد: با حمایت رئیس جمهور طرح تأمین آب استان اصفهان از دریای عمان آغاز شد و طرحی که میگفتند حداقل ۱۱ سال لولهگذاری آن به طول میانجامد در یک سال و نیم گذشته ۷۶۰ کیلومتر از مسیر یکهزار کیلومتری با آبگیر اختصاصی لوله گذاری شد.
وی اظهار کرد: تلاش ما این بود که شهریورماه سال ۱۴۰۴ در روزهای پایانی دولت سیزدهم این پروژه به پایان برسد و این تلاشها اکنون نیز متوقف نشده و با تمام توان گروه عظیمی از خادمان مردم اصفهان در جایگاههای مختلف مسئولیت و مدیریت به دنبال تحقق تأمین آب استان اصفهان از دریای عمان هستند.
استاندار اصفهان متذکر شد: افق ما برای اتمام این پروژه، به شرط حفظ سرعت انجام پروژه در شهریور ماه سال آینده است.
مرتضوی گفت: امیدوارم با درایت دلسوزان استان، تیم مدیریت استان در دولت چهاردهم، دستگاههای نظارتی و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، این پروژه همانند گذشته روی میز ریاست جمهوری باقی بماند و در زمان مقرر محقق شود.
استاندار اصفهان بیان کرد: رئیس جمهور شهید در روز اولی که بنده مسئولیت استانداری اصفهان را پذیرفتم تذکر دادند که انتظار مردم احیای زایندهرود است و همین موضوع باعث شد با همبستگی و تلاش شبانه روزی پروژههای تأمین آب استان را دنبال کنیم.
مرتضوی عنوان کرد: پروژه تأمین آب استان از منابع جنوب استان که به نام شهید جمهور آیت الله رئیسی مزین شده است نیز با حمایتهای قاطعانه این شهید والامقام آغاز شد تا از چندین منبع آب استان تأمین شود.
استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: سرعت فوقالعاده پروژههای تأمین آب استان اعجاز بیسابقهای است که در دولت سیزدهم رقم خورد.
مرتضوی خطاب به خبرنگاران گفت: وظیفه خبرنگاران ثبت و پیگیری پروژههای استان است تا به چرخه خدمت وارد شود.
وی ضمن تأکید بر حفظ مسائل زیست محیطی استان، عنوان کرد: در تمامی پروژههای استان از جمله پروژههای تأمین آب، آنچه که مد نظر ما قرار گرفته حفظ و توسعه مسائل زیست محیطی در استان و سایر نقاط کشور است.
استاندار اصفهان محور بسیاری از مشکلات استان را نبود زایندهرود دانست و اظهار کرد: علاوه بر رفع مشکلات کشاورزان استان، مهار ریزگردهای تالاب گاوخونی و رفع مشکلات آلودگی هوا نیز با جریان دائمی زایندهرود رفع خواهد شد.
مرتضوی افزود: غول خفته گاوخونی با ادامه نادیده گرفتن حقابه این تالاب بینالمللی، بیدار خواهد شد و فلات مرکزی ایران را با مشکلات عدیده ای مواجه خواهد کرد.
استاندار اصفهان اضافه کرد: از این رو برای گرفتار نشدن در اَبَر چالشهای محیط زیستی، پروژههای تأمین آب استان را دنبال میکنیم و تأکید بر اجرای کامل آنان داریم.
ارسال نظر