• ۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۶
  • کد خبر: 59915
  • readingTime: ۱ دقیقه
آلودگی

 گزارش مراکز بررسی آلودگی هوا اعلام کردند که جنوب آسیا در سال ۲۰۲۲ شاهد کاهش ۱۸ درصدی آلودگی هوا بوده اما همچنان آلوده‌ترین منطقه در جهان است.

به گزارش ایراسین، گزارشی که امروز منتشر شده است نشان می‌دهد که بهبود غیرمنتظره کیفیت هوا در جنوب آسیا در سال ۲۰۲۲ منجر به کاهش آلودگی جهانی شده است اما مردمان این منطقه همچنان آلوده‌ترین هوای جهان را تنفس می‌کنند.

همچنین شاخص سالانه کیفیت هوای زندگی (AQLI) هشدار می‌دهد که ساکنان این منطقه به طور میانگین بیش از سه سال و ۶ ماه از امید به زندگی خود را از دست می‌دهند.

در سطح جهانی، بیشتر کشورها یا استانداردهای آلودگی ندارند یا در برآورده کردن آنچه تعیین کرده‌اند شکست می‌خورند و شهروندان خود را در معرض کیفیت پایین هوا قرار می‌دهند که باعث طیف وسیعی از مشکلات بهداشتی می‌شود.

برای ۲ دهه، آلودگی سالانه هوا در جنوب آسیا افزایش یافته است اما داده‌های ماهواره‌ای برای سال ۲۰۲۲ که جدیدترین گزارش موجود است، کاهش شگفت‌انگیز ۱۸ درصدی را نشان می‌دهد.

بر اساس این گزارش که توسط مؤسسه سیاست انرژی دانشگاه شیکاگو (EPIC) تهیه شده، این کاهش در همه کشورهای منطقه به غیر از سریلانکا ثبت شده است.

در این گزارش با اشاره به ذرات ریزی که می‌توانند به اعماق بدن حرکت کنند، آمده است: در حالی که تعیین قطعی میزان کاهش ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرون در سراسر آسیای جنوبی دشوار است، می‌توان حدس زد که شرایط جوی مطلوب ممکن است نقش زیادی در این بهبود داشته باشد.

بارندگی بالاتر از میانگین در سراسر منطقه در سال ۲۰۲۲ نیز از این نظریه حمایت می‌کند.

این گزارش با تاکید بر اینکه تنها زمان نشان می‌دهد که آیا سیاست‌گذاری تأثیری بر بهبود آب و هوا و کاهش آلودگی دارد یا خیر، هشدار داد که هوا برای مردم جنوب آسیا، هشت برابر بیش از آنچه سازمان بهداشت جهانی بی خطر می‌داند، آلوده است.

بر اساس گزارش ایرنا، کاهش آلودگی در جنوب آسیا منجر به کاهش ۹ درصدی آلودگی هوا در جهان شده است. این در حالی است که در برخی مناطق از جمله در خاورمیانه و شمال آفریقا، کیفیت هوا ۱۳ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 14 =