به گزارش ایراسین، سیدمجتبی خیامنکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) با بیان اینکه ۹۵۷ شرکت دانشبنیان، واحد و هستههای فناور در بخش کشاورزی فعالیت میکنند، گفت: کشاورزی دانشبنیان بهعنوان یک ضرورت انکارناپذیر برای ارتقای بهرهوری و خودکفایی در تولید محصولات استراتژیک است.
وی با بیان اینکه کشاورزی سنتی مانع جدی بر سر راه تحول اقتصادی کشور است، گفت: استفاده از فناوریهای نوین و دانشبنیان میتواند تحولی اساسی در بخش کشاورزی ایجاد کند.
رئیس سازمان تات افزود: در راستای تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه و ایجاد امنیت غذایی پایدار، اجرای برنامههای نوآورانه در راستای حل چالشهای کشاورزی در کشور ضروری است و با توسعه شرکتهای دانشبنیان در این حوزه و بکارگیری دانش میتوانیم گامهای اساسی در جهت بهبود تولید محصولات کشاورزی و افزایش بهرهوری برداریم.
وی با اشاره به دستاوردهای جدید این شرکتها، اظهار کرد: تولید تجهیزات و ماشینآلات کشاورزی، کود، سم و دیگر فرآوردهها میتواند زمینهساز تحولاتی بزرگ در تأمین امنیت غذایی و کاهش وابستگی به واردات باشد.
خیامنکویی همچنین به برنامهریزیهای دقیق برای کاهش وابستگی به واردات خوراک دام و طیور اشاره کرد و گفت: با استفاده از علوفههای کمآب میتوانیم بخشی از وابستگی به واردات را کاهش دهیم.
وی بر عزم راسخ کشور برای تأمین امنیت غذایی و بهبود وضعیت کشاورزی تأکید و ابراز امیدواری کرد: با اجرای برنامه هفتم توسعه و استفاده از فناوریهای نوین، تحولی بزرگ در این حوزه شاهد خواهیم بود.
رئیس سازمان تات با اشاره به اهمیت حوزه کشاورزی بهعنوان یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی کشور، تاکید کرد: این حوزه بهطور مستقیم با امنیت غذایی و سلامت جامعه در ارتباط است و نقش بسزایی در توسعه و استقلال کشور دارد.
ارسال نظر