• ۱۹ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۷
  • کد خبر: 60614
  • readingTime: ۱ دقیقه
خشونت

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل اصفهان گفت: خشونت کلامی و فیزیکی، توهین و تهدید و افترا، بیشترین پرونده‌های کیفری را در این استان تشکیل می‌دهد.

به گزارش ایراسین، محمد محسنی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر ۶۰ هزار فقره پرونده در زمینه خشونت کلامی و افترا در محاکم قضائی استان تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از خشونت‌های کلامی و فیزیکی به قتل منجر می‌شود، گفت: سال گذشته ۳۷۵ پرونده با موضوع قتل و از ابتدای سال جاری تاکنون نیز ۱۸ پرونده با این موضوع در دادگستری استان تشکیل شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری اصفهان افزود: بطور متوسط سالانه بین پنج تا ۱۰ درصد به آمار جرایم خشونت فیزیکی و ضرب و جرح استان افزوده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس آسیب شناسی‌های صورت گرفته، عوامل مختلفی در افزایش خشونت تأثیرگذار است که باعث کاهش تاب‌آوری افراد می‌شود که از جمله می‌توان به گرما، بیکاری و مشکلات اقتصادی اشاره کرد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری اصفهان با بیان‌اینکه حجم پرونده‌های قضائی این استان بیشتر از متوسط کشوری است، گفت: در کشور به ازای هر یکصد هزار نفر جمعیت، پنج هزار پرونده ولی در اصفهان ۱۰ تا ۱۲ هزار پرونده تشکیل می‌شود.

وی گفت: متوسط ورودی پرونده‌ها به محاکم قضائی کشور ۱۵۰ تا ۱۶۰ و در اصفهان بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ فقره است.

محسنی همچنین با اشاره به حضور اتباع بیگانه در اصفهان هشدار داد: اگر بدرستی به این موضوع پرداخته نشود، این مساله می‌تواند منشأ بروز مشکلات جدی هم برای شهروندان و هم اتباع ساکن در این خطه شود.

وی در ادامه به اقدامات این معاونت برای افزایش آگاهی عمومی در باره جرایم اشاره کرد و گفت: ارسال پیامک‌های هشداردهنده، برگزاری دوره‌های آموزشی توسط کارشناسان قضائی برای اقشار مختلف مردم از جمله دانش آموزان و دانشجویان در زمره اینگونه اقدامات است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری اصفهان، همچنین از پیگیری قضائی برای انتقال کلینیک‌های پزشکی و فروشگاه‌های عرضه غذا و لوازم حیوانات خانگی (پت شاپ) به خارج از شهر اشاره کرد و گفت: این مهم به دلیل اهمیت سلامت جسمی و روحی شهروندان در حال پیگیری است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 13 =