عارف

معاون اول رئیس جمهور گفت: امام به مردم اعتماد کرد و نقش آنان را در حکومت داری ارتقا داد. رفراندوم قانون اساسی در شرایط حساس نخستین روزهای انقلاب به خوبی این ویژگی امام را نشان داد.

به گزارش ایراسین، محمدرضا عارف امروز ۱۴۰۳ در مراسمی به مناسبت سی و ششمین سالگرد تأسیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره)، با تبریک هفته وحدت گفت: برایم افتخار است که در این روزها در این مکان مقدس و در محضر دانشمندان مؤسسه حضور دارم. «وحدت» رمز پیروزی انقلاب بود و قطعاً رمز ماندگاری و پایداری انقلاب خواهد ماند. با تصمیم احمد آقای خمینی در تأسیس مؤسسه و فرمان امام در این خصوص در سال ۱۳۶۷، خدمات ارزشمندی از سوی این مؤسسه به جامعه ارائه شده است و قطعاً دانشمندان و پژوهشگران در سراسر جهان می‌توانند با مراجعه به بانک اطلاعاتی مؤسسه پژوهش و تحقیق کند.

وی تعمیق رابطه مردم با اندیشه‌های امام را از جمله اقدامات مؤثر مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی دانست و افزود: بیش از ۱۲۰۰ کتاب منتشر شده نشان از مجاهدت کارکنان این مؤسسه در تعمیق اندیشه‌های امام در جامعه است. از رهبری آیت الله سید حسن آقا و سایر مسئولان مؤسسه تشکر می‌کنم. جامعه بشری بیش از گذشته نیازمند اندیشه امام است. تبیین اندیشه‌های امام و نظریه حکومتی یک مرجع گرانقدر شیعه نیاز امروز جامعه بشری است که اقدامی سخت و بزرگ است. قطعاً ما از دستاوردها و اقدامات مؤسسه استفاده خواهیم کرد. تبیین نقش برجسته یک رهبر دینی در هدایت انقلاب اسلامی اتفاقی بود که توسط امام خمینی در برابر مکاتب غیر الهی رقم خورد. حق مردم دنیاست که امام را به عنوان یک رهبر و مرجع گرانقدر معنوی بشناسند.

وی ادامه داد: متأسفانه تبیینی که طی دو دهه گذشته در رسانه‌ها از امام شد کامل و دقیق نبوده است. معرفی امام به عنوان الگوی شاخص و برجسته در زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی و دینی انجام گرفته اما واقعیت این است که نتوانسته‌ایم در جغرافیای دنیا و جغرافیای اسلام امام را به عنوان الگوی رهبری جامعه معرفی کنیم. تبیین مسئله صرفاً وظیفه مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام نیست بلکه وظیفه تمام اندیشمندان و نخبگان است. در این الگوسازی که جامعه بشریت در فضای امروز به آن نیاز دارد، آنطور که باید کار نشده است. نقش امام در دفاع مقدس نیز بی بدیل بود. تبیین ویژگی‌های شخصیتی امام مثل ساده زیستی نیز باید با قوت انجام شود. اخلاق مداری و توکل به خدا و استکبار ستیزی و نگاه خدمت به مردم از جمله ویژگی‌های منحصر به فرد امام است که نیازمند عمیق‌تر در جامعه است.

معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: امام به مردم اعتماد کرد و نقش آنان را در حکومت داری ارتقا داد. رفراندوم قانون اساسی در شرایط حساس نخستین روزهای انقلاب به خوبی این ویژگی امام را نشان داد. هیچ انقلابی نوع حکومت را به رفراندوم عمومی نگذاشته است اما امام در ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ این چنین کرد آن هم در شرایطی که برخی از رأی ندادن مردم به جمهوری اسلامی نگران بودند. مردم نقص و بال مردم در حکومت را به خوبی ارتقا دادند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =