به گزارش ایراسین، سید سعید میرشریفی اظهار کرد: عملیشدن این برنامه نقش مؤثری در رفع ناترازی برق کشور خواهد داشت.
ناظر عالی شرکتهای توزیع برق، درباره اهمیت توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در ایران و جهان خاطرنشانکرد: یکی از روشهای مهمی که میتوان با استمداد از آن بدون وارد شدن آسیب به محیطزیست نسبت به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال اقدام کرد، توسعه انرژیهای تجدیدپذیر است.
میرشریفی گفت: ایران دارای مناطق بسیار وسیع در معرض نور شدید خورشید و باد ماندگار است و برای تولید انرژی تجدیدپذیر شرایط ایدهآلی دارد و باتوجهبه پراکندگی ذاتی تولید برق با این روش، توسعه انرژیهای تجدیدپذیر میتواند در رفع ناترازی کنونی و تأمین برق پایدار شبکه بهویژه در مراکز تولیدی صنعتی، کشاورزی و غیره در کشور نقش بسزایی داشته باشد.
وی بیانداشت: در ۲ دهه اخیر تولید انرژی برق از منابع تجدیدپذیر در جهان با بیشترین رشد در سبد متنوع تولید نیروگاهی همراه بوده است و افزایش تولید با این روش فقط در سال ۲۰۲۲ در دنیا، حدود چهار برابر کل تولید برق در ایران بوده است.
ناظر عالی شرکتهای توزیع برق، صرفهجویی در مصرف آب، جلوگیری از افزایش گرمای زمین و کاهش آلایندههای جوی را از جمله مزایای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر دانست و افزود: مطابق سند انرژی اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۳۰ میلادی ۳۴ درصد از کل سبد انرژی و ۵۰ درصد از سبد انرژی برق جهان را انرژیهای تجدیدپذیر تشکیل خواهد داد.
میرشریفی با بیان اینکه طبق سند توسعه انرژی اتحادیه اروپا، از سال ۲۰۶۰ به بعد سهم تولید کربن در اروپا صفر درصد است، ادامهداد: برایناساس سهم انرژیهای بادی، خورشیدی، زمین گرمایی، آبی، اقیانوسی و زیستتوده در تأمین انرژی برق جهان افزایش چشمگیری پیدا میکند.
وی با اشاره به هدف گذاری بلندمدت اروپاییها برای احداث نیروگاههای تجدیدپذیر در کنار صنایع انرژیبر، گفت: از کشورهای سوئد، دانمارک، قبرس، اتریش و یونان میتوان بهعنوان پیشتازان توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در قاره اروپا یاد کرد.
ارسال نظر