محسن گلستانی

محسن گلستانی، رئیس اتحادیه صنف نوشت‌افزار تهران گفت: فعالان صنف نوشت‌افزار تنها به کسب درآمد در یکی و دو ماه از سال امیدوارند. در مقابل عرضه اقلام مدرسه به صورت مستقیم در فروشگاه‌های زنجیره‌ای اجحاف در حق واحدهای صنفی خرد است. تولیدکنندگان نباید فروشندگان خرد را فراموش کنند. امیدواریم این مشکل سال آینده برطرف گردد.

به گزارش خبرنگار ایراسین، تفاوتی ندارد به یک مغازه نوشت‌افزار کوچک مراجعه کنید یا سری به فروشگاه مواد غذایی بزرگ بزنید، این روزها در تمامی فروشگاه‌های شهر امکان خرید اقلام ریز و درشت مدرسه وجود دارد. مشاهدات میدانی نشان می‌دهد اکثر فروشگاه‌های مواد غذایی زنجیره‌ای در کشور و حتی بعضی از مدارس به برپایی غرفه‌های نوشت‌افزار روی آورده‌اند و تمامی اقلام مورد نیاز مدرسه را در طرح و رنگ‌هایی مختلف به فروش می‌رسانند. در مقابل فعالان صنف نوشت‌افزار از عرضه وسایل مدرسه توسط اصناف دیگر گله‌مندند و عقیده دارند فروش نوشت‌افزار توسط سایر فروشگاه‌ها به زیان صنف نوشت‌افزار و فروشندگان خرد است و باید با این مسئله برخورد جدی شود.

محسن گلستانی، رئیس اتحادیه صنف نوشت‌افزار تهران در خصوص فروش اقلام مدرسه در فروشگاه‌های زنجیره‌ای مواد غذایی به خبرنگار ایراسین گفت: ۱۶ میلیون دانش‌آموز در کشور وجود دارد و حدود سه تا چهار میلیون دانشجو به تحصیل مشغول‌اند که تمامی آن‌ها به نوشت‌افزار نیاز دارند و اولویت اصلی ما عرضه نوشت‌افزار با بهترین کیفیت ممکن و در عین حال کمترین قیمت است. در مقابل ما از واحدهای تولیدی توقع داریم که فروشندگان خرد را فراموش نکنند.

گلستانی ادامه داد: همانطور که کارگران بخش تولید باید فعالیت کنند و در ازای کار دستمزد به دست آورند تا از پس هزینه‌های زندگی خود برآیند، واحدهای صنفی نیز برای بقا به درآمد نیاز داشته و بخش تولید نباید واحدهای خرد را دور بزند. کسب‌وکار صنف نوشت‌افزار در بیشتر روزهای سال کساد است و فعالان تنها به یکی و دو ماه از سال امیدوارند. برگزاری انواع نمایشگاه‌ها یا عرضه اقلام مدرسه به صورت مستقیم در فروشگاه‌های زنجیره‌ای اجحاف در حق واحدها صنفی نوشت‌افزار است.

به گفته رئیس اتحادیه صنف نوشت‌افزار تهران، عرضه اقلام مدارس توسط سایر اصناف سبب ضرر و تعطیلی تعداد زیادی از فعالان این صنف در طول سال گذشته شد، گلستانی دراین‌باره گفت: متأسفانه حدود ۱۱۰ واحد صنفی نوشت‌افزار در طول سال ۱۴۰۲ تعطیل شدند و احتمال می‌رود شاهد ریزش سنگین و تعطیلی شماری دیگر از واحدهای صنفی در طول سال جاری نیز باشیم. لذا باید این مسئله مورد بررسی قرار گیرد تا صنف نوشت‌افزار بیش از این متحمل زیان نشوند.

عرضه نوشت‌افزار با قیمت بالاتر در فروشگاه‌های بزرگ‌تر

به اعتقاد این مقام صنفی اقلام موجود در فروشگاه‌های زنجیره‌ای یا نمایشگاه‌ها با قیمت پایین‌تری نسبت به فروشگاه‌های تخصصی نوشت‌افزار به فروش نمی‌رسد و گاهی مصرف‌کننده باید در ازای خرید یک وسیله کوچک بهای بیشتری بپردازد. رئیس اتحادیه صنف نوشت‌افزار تهران توضیح داد: عرضه نوشت‌افزار با قیمت بالاتر در نمایشگاه یا فروشگاه‌ها بیش از هر مسئله‌ای آزاردهنده است. مردم باید بدانند نوشت‌افزار در فروشگاه‌های بزرگ با قیمت پایین‌تری در مقایسه با واحدهای کوچک به فروش نمی‌رسد چراکه در این فروشگاه‌ها نیاز به اجاره غرفه، استخدام نیروی کار و … است. عرضه کنندگان برای پوشش این هزینه‌ها ناچار به افزایش قیمت‌ها خواهد بود. بنابراین نوشت‌افزار موجود در فروشگاه‌های مواد غذایی قیمتی معادل واحدهای صنفی نوشت افزار و یا حتی بیشتر دارد.

در انتهای گلستانی تاکید کرد: ما در عمل شاهد هستیم که عده‌ای سود توزیع کنندگان و واحدها صنفی خرده فروش را تصاحب می‌کنند و این موضوع به نفع تولیدکننده یا مصرف کننده نیست. امیدواریم این مشکل برطرف گردد و با ایجاد تغییر و تحولاتی در سال آینده بتوانیم کمکی به منتفع شدن مردم کنیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 7 =