به گزارش ایراسین، سید علیمحمد میرمحمدی میبدی، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در نشست افتتاحیه پژوهشکده معدنکاری هوشمند دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه دانشگاه در مسیر ارتقای علمی و پژوهشی گام بر میدارد اظهار داشت: طی سالیان اخیر اعضای هیئتعلمی دانشکدههای مهندسی برق و کامپیوتر، مهندسی معدن و مهندسی مکانیک در این پژوهشکده، فرایند اجرایی اختراعات و ابداعات بینظیری را در این حوزه به مرحله اجرا رساندهاند.
وی افزود: محققان دانشگاه صنعتی اصفهان توانستهاند باوجود چالشهای سخت پیشرو، اقدامات و همراهیهای اعضای هیئتعلمی دانشگاه صنعتی اصفهان و حوزه معدن کشور، محصولات معدنی و پژوهشی متنوعی را در اختیار این صنعت قرار دهند.
محمدرضا کریمی، مدیر اقتصادی ایمپاسکو و معاون توسعه و برنامهریزی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران نیز در این نشست با اظهار به اینکه این شرکت، یکی از بزرگترین هلدینگهای معدنی و بازوی اجرایی ساختار توسعه و نوسازی مواد معدنی ایران است، بیان کرد: شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با واگذاری ۸۰ معدن به سرمایهگذاران در راستای رشد و توسعه در مرحله ایدهپردازی، نوآوری و هوشمندسازی معادن کشور فعال است.
وی هدف اصلی این شرکت از همکاری با پژوهشکده را ارتقای فرهنگ معدنکاری هوشمند دانست و گفت: با توسعه اکوسیستم نوآوری و هوشمندسازی، مشکلات معادن کاهش و ایمنی نیروی انسانی افزایش مییابد.
وی افزود: توسعه فناوری بازیافت لاستیکهای فوق سنگین معدنی در مقیاس نیمهصنعتی و راهاندازی فعالیت دامپتراک خودران پژوهشکده معدنکاری از اقدامات مؤثر در بومیسازی دانش و فناوری پژوهشهای کاربردی در معادن کشور است که منجر به حل مشکلات استخراج، کاهش مصرف انرژی و افزایش تولید میشود.
حسینی رئیس پژوهشکده معدنکاری هوشمند نیز با بیان اینکه این پژوهشکده تقاضا محور، بدون وابستگی به بودجه سازمانی و با استفاده از زیرساختهای دولتی دانشگاه تأسیس شده است خاطرنشان ساخت: این پژوهشکده با حمایت هیئترئیسه دانشگاه صنعتی اصفهان و شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران دومین پژوهشکده مشترک نوع سوم دانشگاه صنعتی اصفهان است.
وی افزود: این پژوهشکده با ۷۲۰ مترمربع فضای اداری و کارگاهی، ۷۵۰۰ مترمربع معدن مقیاس شده جهت آزمایش سامانههای هوشمند و چهار آزمایشگاه پشتیبان دارای فضای منحصربهفرد پژوهشی در میان پژوهشکدههای معادن کشور است.
حسینی مطرح کرد: در پژوهشکده معدنکاری هوشمند چهار عضو هیئتعلمی اصلی، سه عضو هیئتعلمی پارهوقت ،۱۰ محقق تماموقت ،۱۲ محقق پارهوقت ،۱۳ دانشجوی کارشناسیارشد و دکتری از رشتههای مهندسی معدن، برق، کامپیوتر و مکانیک مشغول به فعالیت هستند
ارسال نظر