بازار طلا

قیمت سکه و طلا در معاملات نیمه اول هفته سوم آبان ماه به شدت ریزشی بود ولی در نیمه دوم هفته با رشد تقاضا، قیمت‌ها نیز بر مدار صعود قرار گرفتند. با این حال شرایط متغییرهای مختلف پیش‌بینی آینده بازار طلا را دشوار می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایراسین، ریزش شدید انس طلا در بازارهای جهانی، ثبات نرخ ارز در بازار غیررسمی و ضرب سکه با تاریخ جدید توسط بانک مرکزی منجر به سقوط قیمت طلا و انواع سکه در هفته دوم آبان ماه و نیمه دوم هفته سوم آبان ماه شد ولی در نیمه دوم هفته شرایط تغییر کرد. در جریان معاملات نیمه اول هفته سوم آبان ماه طلای آبشده با کاهش بیش از ۱ میلیون تومانی کانال ۱۹ میلیون تومان را نیز از دست داد و در کانال ۱۸ میلیون تومان معامله شد. طلای آبشده اردیبهشت ماه نیز ریزش شدیدی را به ثبت رساند با این حال به نظر می‌رسد سطح تقاضا در محدوده ۱۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان مانع از ادامه بیشتر روند نزولی قیمت‌ها شد.

کامبک بازار طلا از منفی به مثبت در هفته ریزشی انس طلا

طلای آبشده با وجود جو ریزشی حاکم بر بازار طلا دو مرتبه تا محدوده ۱۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان ریخت ولی هر بار خریداران در این محدوده مانع از ادامه روند ریزشی شدند. در بازار انواع سکه روند نزولی قیمت‌ها در هفته سوم آبان ماه متوقف شد. برای مثال قیمت ربع سکه در هفته دوم آبان ماه با کاهش ۱۴.۸۴ درصدی از کانال ۱۸ میلیون به ۱۵ میلیون تومان سقوط کرد ولی در هفته سوم آبان ماه اگرچه ابتدا تا کانال ۱۴ میلیون تومان ریزشی شد ولی در روز پایانی هفته تا ۱۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان رشد کرد. عرضه ربع سکه با تاریخ جدید یکی از دلایل کاهش شدید قیمت‌ها در این بازار بود. قیمت نیم سکه نیز بخشی از ریزش خود در هفته دوم آبان را جبران کرد و تا ۲۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رشد کرد.

در بازار سکه امامی، معاملات در بخش اول و دوم هفته سوم آبان ماه متفاوت بود. جو منفی حاکم بر قیمت‌ها منجر به ریزش شدید قیمت سکه امامی از کانال ۵۰ میلیون تا ۴۶ میلیون تومان شد ولی در نیمه دوم هفته ورق برگشت و سکه امامی تا محدوده ۵۱ میلیون تومان افزایش یافت.

کامبک بازار طلا از منفی به مثبت در هفته ریزشی انس طلا

سکه امامی با وجود کاهش قیمت شدید در سطح کمتر از ۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تقاضای بالایی داشت، این تقاضا قیمت سکه را دوباره به بالاتر از ۵۰ میلیون تومان بازگرداند ولی برای ادامه روند صعودی ابتدا باید به سطح ۵۱ میلیون تومان غلبه کند. حباب سکه امامی در پایان معاملات هفته سوم آبان ماه به کانال ۹ میلیون تومان رسید. حباب سکه در نیمه اول هفته تا ۵ میلیون تومان کاهش یافته بود.

پیش بینی قیمت سکه و طلا تا پایان آبان ماه

گفت‌وگو با فعالان بازار و کارشناسان نشان می‌دهد تحلیل‌های متفاوتی از آینده بازار وجود دارد. برخی معتقدند قیمت سکه به دلیل ضرب سکه جدید کاهش پیدا می‌کند ولی طلای آبشده ثابت می‌ماند و برخی عقیده دارند قیمت‌ها تا پایان سال صعودی باقی می‌ماند. عباد محمدولی، کارشناس و تحلیل‌گر بازار طلا و جواهر دراین‌باره به خبرنگار ایراسین گفت: پیش‌بینی می‌شود روند کاهشی قیمت‌ها در بازار طلا و سکه ادامه یابد ولی با توجه به پایان سال میلادی، تسویه مالی شرکت‌ها منجر به ورود حجمی از تقاضا به بازار می‌شود. بسیاری از فعالان بازار طلا معتقدند این بازار در ۴ ماه باقی مانده از سال ۱۴۰۳ نوسانات سنگینی ندارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =