نورپردازی

مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی پایا رسا الکترونیک مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به دستیابی فناوری نورپردازی و اجرای ویدئو مپینگ گفت: این شرکت در حوزه نورپردازی نوین شهری، سیستم‌های کنترل از راه دور در زمینه برق صنعتی، ویدئو مپینگ، نورپردازی ساختمان‌ها و المان‌های شهری فعالیت می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایراسین، محمد روان مهر، مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی پایا رسا الکترونیک در خصوص فعالیت‌های این شرکت اظهار داشت: به صورت اختصاصی از سال ۱۳۹۲ به عنوان دانش‌بنیان و از سال ۱۳۹۶ با عنوان شرکت‌های فن‌آور در حوزه نورپردازی نوین شهری، سیستم‌های کنترل از راه دور در زمینه برق صنعتی، ویدئو مپینگ، نورپردازی ساختمان‌ها و المان‌های شهری فعالیت می‌کند و اولین شرکت اجرا کننده ویدئو مپینگ‌های سه‌بعدی در سراسر کشور بوده است.

وی ضمن اشاره به ساخت تجهیزات و اجرای ویدئومپینگ سه بعدی گفت: ابتدا مکان و سطح مورد نظر از لحاظ ابعاد و ساختار شناسایی می‌شود و در گام بعدی نسبت به اندازه سطح اجرا، فیلم سه‌بعدی تولید می‌شود به بیان دیگر طرح سه بعدی بر روی چارچوب انتخاب شده ماسک و تصویر می‌شود.

وی افزود: در مپینگ سه‌بعدی، مختصات نقاط جهت تعریف شیء بر پروژکتور مورد نیاز است. ویدئومپینگ از دو جز سخت افزار و نرم افزار تشکیل شده است و همانند پروجکشن مپینگ به شما این قابلیت را می‌دهد تا بدون عینک‌های سه‌بعدی بتوانید در تمامی سطوح تصاویر فول HD، به صورت سه‌بعدی مشاهده کنید در این تکنیک چون از لحاظ صوتی و تصویری فضایی متفاوت برای مخاطب ایجاد می‌شود، تأثیر حسی آن بیشتر است.

روان مهر ادامه داد: ویدئو مپینگ یا نورپردازی سه بعدی ترکیبی از نور، تصویر و صدا همراه با موسیقی است که به واسطه آن می‌توان احجام و سطوح نامتعارف را به سطوح نمایشی و ویدئویی تبدیل کرد و با ارائه تصاویر بر طرح‌های سه بعدی بر روی سطوح هماهنگ با موسیقی مناسب تصاویر نمایشی عرضه کرد. یکی از کاربردهای مهم در نورپردازی سه بعدی این است که در این سیستم می‌توان از مزایای تبلیغات بر روی نمای ساختمان بهره‌برداری کرد که این امر باعث درآمدزایی و برگشت سرمایه نیز خواهد شد.

وی افزود: شرکت فنی و مهندسی پایا رسا الکترونیک، پروژه‌های بزرگی در شهر اصفهان همچون ویدئو مپینگ در پل خواجو، کتابخانه مرکزی و نورپردازی‌های هتل عباسی، هتل پیروزی، هتل کوثر در اصفهان و همچنین میدان امیر چخماق در شهر یزد برعهده داشته است. از سوی دیگر به فروش محصول در سراسر کشور همچون تهران، تبریز، مشهد و.. می‌توان اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی پایا رسا الکترونیک عنوان داشت: در حال حاضر ۲ ثبت اختراع داشته‌ایم که اولین ثبت اختراع در خصوص سیستم‌های اجاق گاز است که روشن و خاموش بودن و شدت آن را بر روی پنل LED روی صفحه اجاق گاز نشان می‌دهد و دومین ثبت اختراع در زمینه IOT تابلو برق‌های صنعتی از طریق نرم افزار و کنترل از راه دور است.

وی افزود: در حال حاضر همکاری‌های این شرکت بیشتر با شهرداری‌های سراسر کشور، استانداری و شرکت‌های خصوصی و افراد حقیقی برای ویدئو مپینگ و نورپردازی ساختمان است و امیدواریم با جذب سرمایه بیشتر بتوانیم گسترش بیشتری به فعالیت‌هایمان بدهیم.

روان مهر، همچنین در خصوص توسعه فعالیت‌های شرکت عنوان داشت: برنامه برای توسعه نیروی انسانی، فروش و همچنین ساخت واحد تولیدی در شهرک صنعتی اصفهان در دست اقدام است که تا ۶ ماه آینده انجام خواهد گرفت.

مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی پایا رسا الکترونیک در خصوص مشکلات توسعه در فضای کسب و کار گفت: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان حمایت‌های خوبی دارد اما حمایت‌های مالی و سرمایه گذاری‌ها بسیار کم است و امیدواریم که بتوانیم در زمینه کسب تسهیلات از سوی دولت و بانک‌ها، حمایت‌های بیشتری را کسب کنیم تا فضای کسب و کار رونق بیشتری پیدا کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =