فولاد آلیاژی

پروژه تغییر مکانیزم حرکت طولی جرثقیل‌های ۳۰ تن فولادسازی۲ با موفقیت در شرکت فولاد آلیاژی ایران به اتمام رسید.

به گزارش ایراسین، پروژه تغییر مکانیزم حرکت طولی جرثقیل‌های ۳۰ تن فولادسازی۲ با موفقیت در شرکت فولاد آلیاژی ایران به اتمام رسید.

با اجرای موفقیت‌آمیز این پروژه یکی از چالش‌های اساسی کارخانه فولادسازی۲ برطرف شد.

شافت‌های حرکت طولی دو جرثقیل پرکار در فولادسازی ۲، به دلیل طراحی نامناسب، مکرراً دچار شکست می‌شدند. این مسئله علاوه بر توقف‌های طولانی، خسارت‌های قابل‌توجهی به تجهیزات مختلف از جمله چرخ‌ها، موتور، گیربکس و سایر قطعات جرثقیل وارد می‌کرد.

با بازطراحی سیستم و جایگزینی شافت‌های جدید همراه با چهارشاخ گاردان، هم‌راستایی مکانیزم بهبود یافت و تنش‌های ناشی از شوک‌های جرثقیل‌های مگنتی به طور مؤثری کنترل شد. این اقدام نه تنها خرابی‌ها را کاهش داد، بلکه موجب افزایش آمادگی عملیاتی و بهبود شرایط تعمیرات و نگهداری نیز شده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 9 =