به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، صمد حسن زاده امروز یکشنبه در همایش ملی زنان و توسعه پایدار که به همت کانون زنان بازرگان ایران برگزار شد، اظهار داشت: زنان در این دولت در سمت وزیر و رئیس سازمانها مشاهده میشوند.
وی افزود: تشویق همبستگی و شبکه سازی بین المللی برای پیوستن زنان به فناوریها و هوشمندسازی یکی از مسائلی است که باید به این امر توجه داشت از رئیس جمهور نیز میخواهیم همبستگی بیشتری با بانوان کارآفرین ایجاد شود.
رئیس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به ارتقای برندینگ در حوزه زنان فعال در حوزه اقتصادی گفت: بانوان ظرفیتهای بزرگی از نظر علمی و تخصصی دارند و بیشتر برنامههای آنان با موفقیتهای بزرگی روبرو شده است و در المپیادها دختران کم سن و سال رتبههای برتر را در کشورهای مختلف کسب میکنند که نشانگر شایستگی زنان است.
حسن زاده با اشاره به اینکه زنان جامعه ما نمونهای از کارآفرینان موفق هستند، گفت: امروز در مرکز کشورمان این همایش به نام کانون زنان کشورمان برگزار شده است که صفحه زرین دیگری در تاریخ بزرگ کشورمان است.
وی بیان داشت: توسعه کانونهای اقتصادی کشور برای زنان از مهمترین مسائلی است که باید از تجارب زنان کارآفرین استفاده کرد.
رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه حضور بانوان در بخش اقتصادی و مشارکتهای اجتماعی از قدیم به خاطر مسائل فرهنگی محدود بود، گفت: نقش زنان در حوزههای اقتصادی کمرنگ است حال آنکه در فرهنگ اسلامی ما، زنان نقش مدیریت در خانواده و مادری را ایفا میکنند که به این بخش بیشتر پرداخته شده است.
حسن زاده تاکید کرد: اهمیت پایدارسازی کسب و کارهای زنان باید بیش از پیش مورد توجه دولتها قرار گیرد، زنان در حوزههای اقتصادی کارهای بزرگی انجام داده اند و مسئولان نظام برای حفظ و پایداری این نقش باید اقدامات حمایتی بیشتر انجام دهند تا بتوانیم بیشتر از ظرفیتهای زنان ایران بهره مند شویم.
وی گفت: اتاق بازرگانی برنامههایی دارد که از تمامی تشکلها و انجمنهای فعال زنان و کارآفرین حمایت کند.
حسن زاده اظهار داشت: اتاق بازرگانی همیشه در کنار زنان است و حمایتهای لازم را انجام میدهد.
وی با بیان اینکه یک میلیون نفر عضو کانون بازرگانان زن هستند، گفت: این افراد جز سرمایههای ملی هستند که با فعالیتهای اجتماعی و اقتصادی میتوانند در خانواده نقش آفرینی کنند.
رئیس اتاق بازرگانی ایران خاطر نشان کرد: بزرگترین کارآفرینان و بزرگترین تاجران دنیا، پرورش یافتگان زنان هستند و یکی از اصولیترین و اساسیترین برنامههای زنان حفظ محیط زیست است که از خانواده شروع میشود و به جامعه انتقال مییابد.
حسن زاده عنوان کرد: زنان با تجربیاتی که همیشه در محیط زندگی دارند میتوانند نقش مهمی در حوزه محیط زیست ایفا کنند.
وی خاطر نشان کرد: بانوان با حمایتهای منطقی که از طرف مسئولان کشورمان صورت میگیرد به موفقیتهای بزرگی دست خواهند یافت.
کانون زنان بازرگان در ۲۲ استان شعبه دارد
در ادامه این نشست، «سیده فاطمه مقیمی» رئیس کانون زنان بازرگان ایران امروز در گزارشی از عملکرد ۱۷ ساله کانون اظهار داشت: امروز در ۲۲ استان شعبه کانون زنان را داریم فعالان اقتصادی دارای کارت عضویت و بازرگانی هستند.
وی ادامه داد: برای توانمندسازی جامعه زنان تلاش کرده ایم و به دنبال توسعه پایدار زنان در اقتصاد کشور هستیم.
مقیمی تاکید کرد: ما فارغ از اینکه فعال اقتصادی باشیم نقش خواهری، مادری و همسری داریم ضمن اینکه زنان فعال حوزه اقتصادی نشان داده اند که میتوانند در کنار فعالیتهای اقتصادی در حفظ محیط زیست نیز نقش بسزایی داشته باشند.
ارسال نظر