به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، سیدمحمد هاشمی اظهار کرد: همچنین یک هزار و ۲۵۴ مورد ارزیابی از شرکتها و آزمایشگاههای تحت پوشش این مرکز انجام شده است.
وی با بیان اینکه مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران از خدمات ۶۰ سر ارزیاب و ۲۰۰ ارزیاب بهره میبرد، افزود: اطمینان بخشی به مصرف کنندگان برای تطبیق کالاها و خدمات با الزامات استاندارد از جمله اهداف و برنامههای این مرکز است.
عضو شورای عالی استاندارد ایران تاکید کرد: عضویت جمهوری اسلامی ایران در مجتمع بین المللی آزمایشگاهها توفیق ارزشمندی است که حاصل تلاش جهادی و شبانه روزی کارشناسان مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران است.
هاشمی اضافه کرد: حفظ این موفقیت و ارتقای آن به نحوه عملکرد شرکتهای تأیید صلاحیت شده بویژه به میزان دقت عمل آزمایشگاههای دارای گواهی ۱۷۰۲۵ کشور بستگی دارد.
وی جلوگیری از خروج ارز، افزایش سهم صادرات و ایجاد اشتغال و درآمد در کشور را از دیگر مزایای عضویت جمهوری اسلامی ایران در مجمع بین المللی آزمایشگاهها برشمرد.
رئیس مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران یادآور شد: آزمایشگاههای دارای گواهی ۱۷۰۲۵ باید به موفقیت جهانی خود آگاه باشند، بنابراین آشنایی با جدیدترین بخشنامهها و مقررات ILAC و مطالعه مستمر آنها امری ضروری است.
گواهینامه ایزو ۱۷۰۲۵ یک استاندارد جهانی و کارشناسانه مخصوص آزمایشگاههای تست و واسنجی است که به دستیابی شایستگی این آزمایشگاهها میپردازد.
استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ موارد الزامی عمومی برای دستیابی شایستگی انجام آزمونها و تستها و واسنجی و همچنین نمونه برداری را به وسیله آزمایشگاهها تعیین میشود.
ارسال نظر