به گزارش ایراسین به نقل از ایسنا، امید فاضلی نیا اظهار داشت: تولیدکنندگان داخلی در هشت ماهه امسال در مجموع ۱۳ میلیون و ۸۴۰ هزار دستگاه لوازم خانگی کوچک و بزرگ تولید کردند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد یافته است.
وی با اشاره به مطالبات انباشته شده تولیدکنندگان لوازم خانگی افزود: برای رشد تولید در حوزه لوازم خانگی نیازمند اراده جدی در رفع موانع تولید هستیم.
دبیر کل انجمن ملی تخصصی تولیدکنندگان با بیان اینکه از گردش مالی هفت میلیارد دلاری لوازم خانگی، حدود یک و نیم تا ۲ میلیارد دلار قاچاق است، گفت: در بازار و از گوشه و کنار مغازهها، کالای قاچاق راحت تر از کالای ایرانی در دسترس خریداران وجود دارد.
وی بیان داشت: در قالب قانون پیله وری و مرزنشینی و حتی ترانزیت و کولبری شاهد ورود کالای قاچاق به کشور هستیم در حالی که این قوانین برای محدوده خاصی اعلام شده است.
فاضلی نیا از نبود نظارت بر فضای مجازی در فروش کالاهای قاچاق انتقاد کرد و افزود: برخی کانالها در فضای مجازی و سایتهای اینترنتی لوازم خانگی قاچاق با نشانهای تجاری مطرح به فروش میرسد.
دبیر کل انجمن ملی تخصصی تولیدکنندگان لوازم خانگی با بیان اینکه طرحهای مبارزه با کالای قاچاق به صورت مقطعی اجرا میشود، تاکید کرد که باید فضا برای عرضه کالای قاچاق نا امن شود زیرا تولیدکنندگان حدود ۳۰ درصد هزینه تولید را به اموری چون پرداخت مالیات اختصاص میدهند و ملزم به ارائه خدمات پس از فروش هستند در حالی که قاچاقچیان بدون پرداخت حقوق ورودی کالا و یا مالیات سود میبرند.
وی با تاکید بر اینکه باید جذابیت و سودآوری کالای قاچاق از بین برود، از اینکه کالاهای قاچاق کشف شده دوباره در حراجهای سازمان اموال تملیکی به حراج گذاشته میشود، انتقاد کرد و افزود: این فروش در حالی صورت میگیرد که تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر امحای کالای قاچاق است.
ارسال نظر