گوشت قرمز

علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی می‌گوید: قیمت‌ گوشت قرمز افزایش پیدا نکرده است بلکه مجوز انتقال دام در طول هفته گذشته به دلیل تعطیلی‌ها با تاخیر صادر شد. اکنون دام به‌ میزان کافی در تمامی شهرستان‌ها وجود دارد. ولی تقاضا برای گوشت قرمز در بازار در مقایسه با سال گذشته کم است.

به گزارش خبرنگار ایراسین، ثبات قیمت‌ها در بازار گوشت قرمز با پایان پاییز جای خود را به افزایش داد تا بهای این کالای پروتئینی طی نخستین روزهای زمستان ۱۴۰۳ چند ده هزار تومانی بالا رود. گزارش‌های میدانی از فروشگاه‌های سطح شهر نشان می‌دهد فیله گوسفندی به عنوان گران‌ترین نوع گوشت قرمز در بازار با افزایش قیمت حدود ۲۰ هزار تومانی با بهای یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان در فروشگاه‌های سطح شهر عرضه می‌شود و اکنون گوشت گوسفندی خورشتی بدون استخوان و بدون چربی یک میلیون و ۳۳۰ هزار تومان، راسته گوسفندی بدون استخوان یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، ماهیچه گوسفندی ۹۷۵ هزار تومان، گردن و ران گوسفندی ۶۳۰ هزار تومان و دنبه گوسفندی حدود ۳۷۰ هزار تومان قیمت خورده‌اند. علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در خصوص افزایش جزئی قیمت گوشت قرمز با شروع فصل زمستان به خبرنگار ایراسین می‌گوید: مجوز انتقال دام در طول هفته گذشته به دلیل تعطیلی‌ها با تأخیر صادر شد و شاید قیمت‌ها در بازار به میزان جزئی یعنی حدود ۱۰ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم گوشت قرمز افزایش یافته باشد. ولی صدور مجوزهای انتقال دام و وضعیت بازار از ابتدای دی ماه به روال سابق بازگشت.

ملکی با اشاره به ثبات نسبی قیمت گوشت قرمز به دلیل کاهش تقاضا توضیح می‌دهد: تغییرات قابل توجهی در بازار گوشت قرمز رخ نمی‌دهد زیرا تقاضا برای گوشت زیاد نیست و خریدها بسیار ضعیف صورت می‌گیرد. به دنبال این موضوع قیمت‌ها سیر صعودی پیدا نکرده است.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی ادامه می‌دهد: اکنون دام به میزان کافی در تمامی شهرستان‌ها وجود دارد. ولی خرید دام و تقاضا برای گوشت قرمز در بازار در مقایسه با سال گذشته کم است.

واردات گوشت قرمز کاهش می‌یابد

بر اساس آمارهای منتشر شده میزان واردات گوشت قرمز طی شش ماه نخست سال جاری افزایش چشمگیری پیدا کرد، به طوری که حدود ۱۲۶ هزار تن گوشت گرم و منجمد با ارزش حدود ۷۳۹ میلیون و ۹۰۰ هزار دلار در این مدت وارد کشور شد و این رقم معادل مجموع واردات گوشت قرمز در سال ۱۴۰۲ است. واردات گوشت به کشور در نیمه ابتدایی سال جاری در حالی بالا رفت که این موضوع نارضایتی بخش تولید داخلی را به همراه داشته است. درنهایت دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی از کاهش واردات گوشت به کشور در نیمه دوم سال جاری با هدف حمایت ازدامداران داخلی خبر داد. بر این اساس توزیع روزانه گوشت تنظیم بازاری با کاهش بیش از ۷۰ درصدی تنها به ۱۰۰ تن گوشت گوسفندی به همراه ۱۰۰ تن گوشت گوساله خواهد رسید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 9 =