بیمه

دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران با تأیید این موضوع که بخش قابل توجهی از صنعت بیمه گرفتار رشته‌های زیانده است، گفت: ۷۵ درصد پرتفوی صنعت بیمه در بخش درمان و شخص ثالث قرار دارد.

به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، محسن پور کیانی دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران در نشست خبری با خبرنگاران درباره مصوبه افت قیمت خودرو گفت: افت قیمت خودرو در قانون شخص ثالث پیش بینی نشده بود و تنها یک قانون مربوط به سال ۱۳۴۵ است که در آن آمده بود پلیس در این رابطه قضاوت کند.

اما از نظر صنعت بیمه افت قیمت شامل حال بیمه شخص ثالث نمی‌شود و اگر قرار است شامل شود باید حق بیمه آن و ما به ازای آن محاسبه شود.

وی‌افزود: با این حال این موضوع مجدداً در شورای عالی بیمه و مجدداً در هیأت دولت تصویب شد که در آن تاکید شده بود اجازه افزایش قیمت برای سال جاری و سال آینده وجود ندارد.

وی افزود: با پیگیری‌های سندیکا وزیر اقتصاد طی نامه‌ای به مجلس خواستار بازنگری در این دستورالعمل شد. با این حال، پیش بینی ما این است که با تحقق این دستورالعمل بین ۳۰ تا ۵۰ همت مجموع پرداخت خسارات بیمه‌ای افزایش پیدا می‌کند که بار هزینه‌ای بالایی برای صنعت بیمه به همراه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه قانون شخص ثالث نگاه ویژه‌ای به حمایت از مردم و اقشار دارد، تصریح کرد: این دستورالعمل باعث می‌شود که مقصر حادثه و زیان دیده در مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند که در نهایت زیاد دیده باید بخشی از خسارات را از بیمه و بخش دیگری را با شکایت از مقصر، می‌گیرد.

او گفت: مصوبه افت قیمت خودرو لغو نمی‌شود و اگر هیأت دولت موافقت کند حق بیمه از آن در سال آینده دریافت می‌شود.

وی‌با بیان اینکه امروز یکی از بزرگترین مشکلات صنعت بیمه، عدم مدیریت صحیح نقدینگی در این صنعت است؛ تصریح کرد: مواد اولیه در صنعت بیمه وجوه نقد است و مدیریت وجوه نقدی در شرایط اقتصادی فعلی این کار برای شرکت‌های بیمه و در نهایت صنعت بیمه دشوار کرده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۸۰ درصد از پرتفوی صنعت بیمه مربوط به بیمه درمان و شخص ثالث است، افزود: متأسفانه هر دو رشته‌های زیان دهی هستند و در بحث بیمه شخص ثالث از آنجایی که دولت دخیل است زیان دهی نیز بیشتر است. با این حال در حال برگزاری برخی جلسات با شورای عالی بیمه هستیم تا بتوانیم در موضوع و نرخ حق بیمه بازنگری شود تا مشکلات این صنعت به میزانی کاهش پیدا کند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر وجود فساد در صنعت بیمه گفت: به نظر نمی‌رسد که در این صنعت فساد سازمان یافته‌ای وجود داشته باشد ولی تقلب داریم؛ با توجه به بزرگ شدن عدد ورقم صنعت بیمه به روش‌های سنتی نمی‌توان جلوی تقلب‌ها را گرفت.

دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران خاطر نشان کرد: در سال گذشته ضریب خسارتی بیمه شخص ثالث حدود ۱۳۵ درصد بود که نشان دهنده آن است که صنعت بیمه به میزان کافی حق بیمه دریافت نمی‌کند و برای سال آینده اگر حق بیمه مناسب دریافت نشود، این صنعت دچار زیان انباشته بیشتری می‌شود. درست است که به خاطر مشکلات اقتصادی مردم تحت‌فشار هستند، اما صنعت بیمه نیز تا میزان مشخصی توان تحمل زیان دهی دارد. به خاطر تورم هر روز قیمت خودرو افزایش دارد، قطعات خودروهای خاجی در بازار وجود ندارد و موارد دیگری که همه مشکلات را صنعت بیمه نمی‌تواند حل کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =