• ۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰
  • کد خبر: 66920
  • readingTime: ۱ دقیقه
عرضه اولیه

عرضه اولیه ۱۵ درصد از سهام صنایع ارتباطی آوا با روش ترکیبی شروع و هر سهم هشتمین شرکت جدید ۶۸۳ تومان معامله شد.

به گزارش ایراسین به نقل از تسنیم، فرآیند عرضه اولیه ۱۵ درصد از سهام صنایع ارتباطی آوا با قیمت ارزش گذاری ۶۰۹۱ ریالی به روش ترکیبی در فرابورس انجام و در مرحله اول با عرضه ۵ درصدی هر سهم با قیمت ۶,۸۳۰ ریال به صندوق‌های سرمایه گذاری معامله شد.

براساس این گزارش، عرضه آواک شامل سهمیه ۵۰۰ هزار سهمی به سرمایه‌گذاران واجد شرایط بود که ۱۰۴ صندوق متقاضی قادر به خرید این سهم شدند.

در مرحله دوم، ۱۰ درصد دیگر با حداکثر سهمیه ۲۰۰ سهمی به یک میلیون و ۴۹ هزار و ۹۳۰ سهامدار حقیقی به روش قیمت ثابت کشف شده تعلق گرفت. مشاور عرضه، کارگزاری آتیه و متعهد خرید تأمین سرمایه کاردان بود.

از ابتدای سال تا کنون سهام ۷ شرکت گوهر فام، بیمه اتکایی ایران معین، نور ایستا پلاستیک، کانی کربن طبس، برنا باطری، دانش بنیان پویا نیرو و زاگرس دارو پارسیان در بازار سهام عرضه اولیه شده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =