به گزارش ایراسین، نخستین عملیات تولید تختال به صورت دو ذوب متوالی در دی ماه سال (جهش تولید با مشارکت مردم) در شرکت فولاد سفیددشت با موفقیت انجام شد.
محمود محمدی فشارکی مدیرعامل شرکت فولاد سفیددشت در این باره افزود: با تلاش کارکنان واحد فولادسازی و ریخته گری، برنامه ریزی های لازم به منظور گذر از تولید تک ذوبی به دو ذوبی در این واحد صورت گرفت و این مهم در دو نوبت در روزهای ۱۱ و ۱۳ دی ماه با سربلندی اجرا شد.
وی تولید تختال به صورت چند ذوبی را لازمه تداوم تولید شمش فولادی در واحدهای ذوب و ریخته گری مداوم برشمرد و خاطرنشان کرد: بدون تولید چند ذوبی که در صنعت فولاد به سکوئنس معروف است، دست یابی به تولید پیوسته و اقتصادی تختال امکان پذیر نیست.
ایمان سلیمانی، مدیر بهره برداری شرکت نیز ضمن قدردانی از تلاش شبانه روزی کارکنان، مشاوران و پیمانکاران شرکت در راستای دست یابی به این موفقیت ارزشمند و با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته در خصوص رفع نواقص موجود در واحدهای فولادسازی و ریخته گری در ۹ ماه گذشته از سوی کارکنان امانی و پیمانی شرکت، هیئت مدیره، شرکت فولاد مبارکه، ایمیدرو و شرکت ملی فولاد ایران، بر اهمیت تولید شمش تختال به صورت چند ذوب متوالی از منظر اقتصادی و فرایندی تأکید کرد.
تحقق ظرفیت نامی شرکت در صورت رفع محدودیتهای انرژی
داریوش دریابار، مدیر خدمات فنی و پشتیبانی شرکت نیز در ادامه با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در راستای تأمین آب پایدار و با کیفیت برای تولید فولاد گفت: در صورت رفع محدودیتهای انرژی، واحد فولادسازی و ریخته گری فولاد سفیددشت در کمترین زمان ممکن امکان رسیدن به ظرفیت نامی را دارد.
دستیابی به سکوئنس یا توالی ذوب مرهون تلاشها و برنامه ریزی های منسجم تمامی ارکان تولید
محسن اسمعیل زاده رئیس فولادسازی شرکت فولاد سفیددشت، دستیابی به سکوئنس یا توالی ذوب در تولید تختال را مرهون تلاشها و برنامه ریزی های منسجم تمامی ارکان تولید دانست و برای تداوم تولید پایدار و اقتصادی با رعایت ملاحظات زیست محیطی در مجتمع فولاد سفیددشت ابراز امیدواری کرد.
تولید ۲۷ تختال از نوع متوسط کرین با عرض ۱۲۵۰ و ضخامت ۲۰۰ میلی متر با روش تولید متوالی در پایان جابر علی همتی، رئیس ریخته گری فولاد سفیددشت نیز از حمایتهای کارکنان شرکت در تمامی بخشها به جهت تسریع در تولید مداوم شمش فولاد در شرکت قدردانی و خاطرنشان کرد: در نیمه نخست دی ماه امسال، ۲۷ عدد تختال از نوع متوسط کربن، با عرض ۱۲۵۰ و ضخامت ۲۰۰ میلی متر با روش تولید متوالی یا سکوئنس تولید شد که این میزان تولید در واحد فولادسازی و ریخته گری به عنوان یک واحد در حال راه اندازی، قابل توجه است.
ارسال نظر