آقاجانلو جشنواره فولاد

معاون وزیر و رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: از سال ۹۹ تاکنون بومی‌سازی در صنعت فولاد منجر به صرفه جویی ارزی ۲.۵ میلیارد دلاری در کشور شده است.

به گزارش خبرنگار ایراسین، محمد آقاجانلو در آئین افتتاح ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران با بیان اینکه ما در این جشنواره توانستیم به اهداف خود تا سال ۱۴۰۱۴ دست یابیم، اظهار کرد: ما در زمینه تولید فولاد نیز به همه اهداف خود رسیدیم و چنانچه بی‌مهری‌ها در حوزه تأمین برق و گاز نبود، می‌توانستیم میزان تولید را با ظرفیت یکسان کنیم.

وی ادامه داد: در بحث بومی‌سازی و ساخت داخل ارتباط سازنده بین عرضه و تقاضا واحدهای تولیدی فولاد و واحدهای تأمین کننده قطعات و تجهیزات ایجاد شده و ایمیدرو و انجمن تولید کنندگان فولاد ایران سعی داشته فاصله بین این دو مجموعه را به حداقل برساند و بستر مناسبی را برای سرمایه‌گذاری فراهم کند.

معاون وزیر و رئیس هیئت عامل ایمیدرو با بیان اینکه در سال‌های گذشته بیشتر بحث مواد اولیه را داشتیم و ما امروز گلوگاه‌هایی مانند انرژی را داریم که باید سرمایه‌گذاری بیشتری در این زمینه داشته باشیم، اضافه کرد: ما باید از سمت واردات به سمت بومی سازی قطعات، تجهیزات و ماشین آلات و مهم‌تر از آن در بحث فرآیندها وارد شویم.

وی تصریح کرد: کشور ایران با این ظرفیت تولید و فرایند تولید و قرار گرفتن در بین بزرگان جهانی، حتماً باید در بحث دانش و توان مهندسی اثرگذاری بیشتری داشته باشد و به سمت کاهش آلاینده‌ها و همچنین تولید فولاد سبز حرکت کند.

آقاجانلو با بیان اینکه از ۵ سال گذشته تاکنون دستورالعمل بومی‌سازی توسط ایمیدرو و انجمن تولید کنندگان فولاد ایران تدوین و به شرکت‌های فولادی ابلاغ شده است، اظهار کرد: روند فعالیت شرکت‌ها در این زمینه به صورت مستمر پایش می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به راه‌اندازی سامانه کارلینک اضافه کرد: این سامانه با همکاری انجمن تولیدکنندگان فولاد و شرکت ایریسا طراحی و راه‌اندازی شد، بر اساس آخرین آمار موجود در سامانه کارلینک تاکنون ۱۴۳۰ شرکت اطلاعات خود را ثبت کرده و ۲۷ هزار قطعه بومی‌سازی شده نیز در این سامانه معرفی شده است.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو ابراز کرد: همچنین ۳۰۰ نیازمندی در حوزه بومی‌سازی نیز تاکنون در سامانه کارلینک ثبت شده است.

وی با بیان اینکه با ایجاد سامانه کارلینک ارتباط خوبی بین تولید کنندگان و مصرف کنندگان قطعات و سازندگان شرکت‌های فنی و مهندسی که همان شرکت‌های فولادی هستند، ایجاد شده است، ادامه داد: سال گذشته تفاهم‌نامه سه جانبه برای ارتقای سامانه کارلینک داشتیم که بین ایمیدرو، انجمن تولید کنندگان فولاد و مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات راه اندازی شد، فاز سوم این سامانه نیز در قالب ارتقای سامانه کارلینک با استانداردسازی سامانه کالا کلید خورده است.

آقاجانلو با بیان اینکه از سال ۹۹ تاکنون بومی‌سازی در صنعت فولاد منجر به صرفه‌جویی ۲ و نیم میلیارد دلاری شده است، گفت: برنامه امسال نیز برای صرفه‌جویی ارزی ۸۰۰ میلیون دلار است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 9 =