به گزارش ایراسین، مدیرعامل فولاد مبارکه در دومین نشست مشترک کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و اصفهان به میزبانی فولاد مبارکه گفت: با توجه به اینکه فولاد مبارکه بزرگترین مجموعه صنعتی و معدنی کشور و با کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران نیز مرتبط است، برخی اتفاقات خوب این شرکت که منجر به امیدآفرینی در جامعه خواهد شد را ارائه میدهم چراکه فعالیتها و دستاوردهای فولاد مبارکه به حوزه معدن وابسته است.
محمدیاسر طیبنیا اظهار کرد: امروز موضوع رفع ناترازیها به گفتمان شماره یک کشور تبدیل شده و از بالاترین مقامات کشور یعنی مقام معظم رهبری و رئیسجمهور گرفته تا وزرا و صنعتگران، همه از ناترازی صحبت میکنند.
وی گفت: وقتی صحبت از ناترازی میشود، غالباً نگاهها به ناترازی در حوزه برق و گاز معطوف میشود و باید توجه داشت که ناترازی در اقتصاد ایران یک بحث زیربنایی است و صرفاً به حوزههای گاز و آب محدود نمیشود؛ این در حالی است که از سال ۱۴۰۰ و زمانی که مسئولیت مدیریت فولاد مبارکه به من واگذار شد و مشکل ناترازیهای انرژی نیز به شدت امروز نبود، "توسعه کمّی، کیفی و متوازن" را بهعنوان استراتژی اصلی شرکت اعلام و بر ضرورت ایجاد توازن در زنجیره فولاد تأکید کردیم.
طیب نیا در ادامه اظهار کرد: طی دهههای اخیر توسعههای قابل توجهی در فولاد مبارکه صورت گرفته و اکنون ما میراثدار افتخارات و دستاوردهای گذشتهایم اما توسعه متوازن مسئلهای جدی است که ما از سه سال پیش به آن ورود پیدا کردیم چراکه بیش از اینکه با مشکل ناترازی انرژی مواجه باشیم، با کمبود مواد اولیه و مشکلات مربوط به حوزه حملونقل مواجه بودیم و باید این عدم توازن را حل میکردیم؛ این در حالی است که فولاد مبارکه طی سالهای اخیر بخش قابل توجهی از میزان تولید خود را به دلیل محدودیتهای انرژی از دست داده است.
فولاد مبارکه با نگاهی مترقی از ۳ سال پیش پروژههای خودتامینی انرژی را آغاز کرد
مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: برای رفع ناترازی انرژی نیازمند برنامهریزی بلندمدت هستیم و به همین دلیل فولاد مبارکه با نگاهی مترقی از ۳ سال پیش پروژههای خود تأمینی انرژی را آغاز کرد.
وی اظهار کرد: علاوه بر انرژی، ما در حوزههای مختلفی ازجمله سرمایه انسانی هم با ناترازی مواجه هستیم و پرورش نیروهای متخصص در حوزههای مختلف و تا سطح مدیریت یکی از نیازهای امروز صنایع کشور است؛ همچنین با عدم تعادل در تولید کالاها و محصولات مختلفی ازجمله محصولات فولادی در کشور مواجه شدهایم که این رویه نیازمند اصلاح است؛ برای رفع ناترازی انرژی نیازمند برنامهریزی بلندمدت هستیم و به همین دلیل فولاد مبارکه با نگاهی مترقی از ۳ سال پیش پروژههای خود تأمینی انرژی را آغاز کرد.
طیبنیا بیان داشت: زمانی که قصد احداث نیروگاه برای تأمین انرژی مورد نیاز فولاد مبارکه را داشتیم، برخی چنین اقداماتی را بیهوده میدانستند و حتی عدهای از سهامداران فولاد مبارکه نیز نسبت به این اقدامات معترض بودند اما امروز شاهد ثمرات سرمایهگذاریهای سالهای گذشته در حوزه نیروگاهی هستیم.
وی ادامه داد: ما نباید برای تأمین نیازهای خود به امید دولتها باشیم، بلکه باید در زمینههای مختلف مدلها و الگوهای موفقی را پیادهسازی و آنها را در سراسر کشور تکثیر کنیم.
مدیرعامل فولاد مبارکه اظهار کرد: فولاد مبارکه برای صرفهجویی در مصرف آب از سالها قبل سرمایهگذاریهای لازم برای بازچرخانی و تصفیه پسابهای صنعتی و شهری را انجام داده و راندمان مصرف آب مورد نیاز خود را به ۲.۲ متر مکعب به ازای تولید هر تن فولاد رسانده است؛ این در حالی است که فولاد مبارکه در حال اجرای پروژه انتقال ۲۰۰ میلیون متر مکعب آب از دریای عمان است تا علاوه بر تأمین آب مورد نیاز خود، آب مورد نیاز کل صنایع استان اصفهان را تأمین کند.
ارسال نظر