پنل احیاء هیدروژنی

عضو هیئت علمی دانشگاه سمنان گفت: توجه به اقتصاد هیدروژن برای استفاده از این سوخت در تولید فولاد امری ضروری است و از سویی نیز باید توجه داشت که فولاد تولید شده توسط این سوخت بسیار با کیفیت است.

به گزارش خبرنگار ایراسین، صادق ولی‌پور، عضو هیئت علمی دانشگاه سمنان، در پنل تخصصی «احیای هیدروژنی مسیر سبز هوشمندانه» در ششمین نمایشگاه ملی فولاد ایران در غرفه فولاد مبارکه، با اشاره به وضعیت نگران‌کننده تولید گازهای گلخانه‌ای در دنیا، گفت: صنعت فولاد تقریباً ۲۳ درصد از گازهای گلخانه‌ای بخش صنعت را به خود اختصاص داده است.

او افزود: متخصصان در تلاشند تا تا سال ۲۰۵۰، کاهش ۵۰ درصدی این گازها را محقق کنند و بهترین روش در این زمینه بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش دی‌اکسید کربن است.

ولی‌پور همچنین به ضرورت حذف سوخت‌های فسیلی در بلندمدت و حرکت به سمت احیای سبز اشاره کرد و گفت: بخش عمده‌ای از تولید فولاد در کوره‌های بلند انجام می‌شود و حدود ۳۰ درصد تولید فولاد جهان نیز از طریق کوره قوس الکتریکی صورت می‌گیرد.

او تأکید کرد که باید به سمت احیای مستقیم و استفاده از هیدروژن حرکت کنیم و تولید هیدروژن را در دستور کار قرار دهیم.

لزوم توجه به اقتصاد هیدروژن برای تولید فولاد / کیفیت بالای محصولات فولادی تولید شده با هیدروژن

این عضو هیئت علمی دانشگاه سمنان با اشاره به فعالیت‌های جهانی در زمینه تولید فولاد سبز، گفت: برخی پروژه‌های تولید هیدروژن در سال جاری و سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

ولی‌پور همچنین به چالش‌های اقتصادی تولید هیدروژن اشاره کرد و گفت: قیمت هیدروژن هنوز به حدی نیست که بتوان به طور گسترده از آن استفاده کرد و این موضوع تأثیر زیادی بر قیمت فولاد خواهد داشت از این رو باید به اقتصاد هیدروژن بیش از گذشته توجه شود.

صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه؛ پیشگام در توسعه فناوری فولاد سبز با استفاده از هیدروژن

در ادامه، بابک برادران نقشینه، کارشناس فناوری و نوآوری صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه، به تلاش‌های این مؤسسه در زمینه فولاد سبز اشاره کرد و گفت: ما مجبور به استفاده از هیدروژن برای سوخت هستیم و سعی داریم تکنولوژی را از پایه توسعه دهیم.

لزوم توجه به اقتصاد هیدروژن برای تولید فولاد / کیفیت بالای محصولات فولادی تولید شده با هیدروژن

او همچنین به مزایای تولید داخلی تکنولوژی نسبت به دریافت آن از شرکت‌های خارجی اشاره کرد و گفت: فولاد سبز از برخی کشورها جلوتر هستیم و فاصله زیادی با دنیا نداریم.

نقشینه تأکید کرد: در روش استفاده از هیدروژن برای تولید فولاد، روند تولید تغییر نمی‌کند، اما محصولات تولید شده با هیدروژن از نظر کیفیت بهتر از دیگر گازها هستند و این موضوع می‌تواند در بازاریابی جهانی تأثیرگذار باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 4 =