به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، حسین پور فرزانه با اشاره به اینکه ١۶ میلیارد دلار فرودگاه داریم اما تنها یک میلیارد دلار هواپیما داریم گفت: در حال حاضر ٩٠ درصد پروازها در ١٠ فرودگاه انجام میشود در حالی که یک استان ٧ فرودگاه دارد و فقط برای پروازهای اربعین و حج پرواز انجام میدهد اما با این وضعیت باز هم فشار بر روی صنعت و دولت است تا فرودگاه جدید ساخته شود. در حالی که میتوان این اعتبارات در ناوگان سرمایهگذاری کرد.
او در پاسخ به این پرسش که فشار استانی برای راه اندازی فرودگاههای جدید وجود دارد؟ افزود: بیش از ١٠ تقاضا برای ساخت فرودگاه جدید داریم و نگران افزایش این ناترازی در صنعت هواپیمایی را داریم.
پور فرزانه ادامه داد: در صنعت هوایی چند مؤلفه داریم که یکی از آنها ناوگان هوایی است. ناوگان به فرودگاه نیاز دارد، یعنی ناوبری، هدایت و فرودگاه. عنصر سوم به نیروی انسانی نیاز داریم تا ناوگان هوایی و ناوبری و… را به درستی به کار ببریم.
وی خاطر نشان کرد: مؤلفه چهارم، پشتیبانی است. اینها حتماً باید کنار هم باشند تا بتوانیم صنعت هوانوردی داشته باشیم. این چهار مؤلفه توسط سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان حاکمیت راهبری و هدایت میشود.
رئیس سازمان هواپیمایی با بیان اینکه فروش بلیت پرواز تهران-پاریس به زودی آغاز میشود گفت: شرکت فرانسوی آمادگی خود را برای فروش سوخت جت به ایرلاینهای ایرانی اعلام کرده است.
پور فرزانه گفت: همانطور که وعده داده بودم که در مورد تحریم ایران ایر اقدام میکنیم. تحریم ایران ایر را با جدیت پیگیری حقوقی کرده ایم تا این تحریم غیرعقلانی و ظالمانه رفع شود. مطالبات مختلفی در برقراری پروازهای خارجی داریم که یکی از آنها موضوع انتقال دارو و مسائل پزشکی است.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری افزود: غیر از «ایرتور» پروازهای هواپیمایی «قشم ایر» به دو کشور اروپایی در حال نهایی شدن است. اما فعلاً پروازی به شهر لندن نخواهیم داشت.
وی گفت: یک شرکت در پاریس مقداری گرانتر به ما سوخت میدهد. بسیاری از شرکتهای سوخت رسان به دلیل کار کردن با آمریکا و ترس از تحریم به ما سوخت نمیدهند.
پور فرزانه با تاکید بر اینکه باید شاخص بهرهوری را از رتبه ۵۴ در دنیا بالا ببریم و آن را حداقل به رتبه ۴۴ برسانیم، اظهار داشت: به دنبال این هستیم که به افزایش تعداد فرودگاههای کشور، کیفیت آن را بالا ببریم و تجهیزات فرودگاه را توسعه دهیم و ناوگان را توسعه دهیم. معتقدیم تعداد فرودگاههای کشور کافی است و باید به ارتقای کیفیت ورود کنیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه یکی از موضوعات پیری ناوگان است و کیفیت و تعداد ناوگان مورد نقد باید قرار بگیرد و این ناوگان نیازمندی کشور را رفع نمیکند، گفت: در دورهای تصمیم گیریهایی در گذشته منجر به ناترازی در رشد فرودگاه و ناوگان شد.
پور فرزانه امروز در حالی دومین نشست خبری خود را در کمتر از سه هفته برگزار کرد که در اولین نشست خبری در چهارم دی ماه جاری اعلام کرده بود بزودی ضرر مالی «ایران ایر» از بابت تحریمهای اروپایی را اعلام خواهد کرد.
او تاکید کرده بود که پروازهای اروپایی کاملاً توسط «ایران ایر» از دست رفته است و ضرر هنگفتی به این ایرلاین وارد شده است. به هر حال به دنبال این هستیم که با روشهای قانونی و جایگزین، به اقتصاد «ایران ایر» کمک کنیم.
اما آنچه که به نظر میرسد بعد از این مدت هیچ برنامه مشخصی از سوی سازمان هواپیمایی کشوری به اقتصاد این ایرلاین ارائه و انجام نشده است.
او در چهارم دی ماه جاری در پاسخ به این پرسش که آیا پروازها به سوریه برقرار است یا خیر؟ گفت: پرواز به یک کشور باید از کشور مقصد اجازه داده شود. وقتی در آن کشور مثل سوریه جنگ رخ میدهد باید آن کشور به لحاظ سازمانی نیز آمادگی پذیرش پرواز را نیز داشته باشد.
پروازها به سوریه تا سوم بهمن ماه امسال تعلیق شد
در حال حاضر پروازها به شهرهای مهم سوریه مثل دمشق و لاذقیه تا ۲۲ ژانویه یعنی سوم بهمن ماه امسال تعلیق شده است. اما در مورد لبنان پروازها برقرار است و مشکلی نیست.
ارسال نظر