به گزارش ایراسین، کوروش خسروی امروز در استانداری اصفهان و در نشست شورای انرژی استان افزود: هرچند رقم سرمایهگذاری در حوزه انرژی خورشیدی در اصفهان هنوز دقیق مشخص نشده، اما بر اساس برآورد اولیه، بیش از یک هزار میلیارد ریال نیاز است که در این زمینه بانکهای عامل باید همراهی کنند.
وی ادامه داد: تحقق رویکرد استفاده از انرژیهای نو به عنوان چشمانداز آینده و رسیدن به تولید سه هزار و ۳۵۰ مگاوات برق خورشیدی بخصوص در بخش صنایع استان نیازمند سرمایهگذاری زیاد، مشارکت بخش خصوصی و ایجاد سازوکارهای ویژه است.
خسروی تصریح کرد: انتخاب رویکرد استفاده از انرژیهای نو بویژه توسعه انرژی خورشیدی در استان یک اقدام جهادی و نشانهای از درک اهمیت این موضوع در تأمین انرژی پایدار برای کشور و استان است.
وی گفت: تاکنون سرمایهگذاران زیادی از بخش خصوصی برای تولید انرژی خورشیدی به شورای انرژی استان مراجعه کرده اند.
معاون اقتصادی استاندار اصفهان ابراز اطمینان کرد که اگر روند و سازوکارهای ویژه استان برای جذب سرمایهها در حوزه انرژیهای نو مشخص شود، تحول بزرگی در اقتصاد اصفهان اتفاق میافتد که تأثیر بسزایی در رشد اقتصادی استان و به دنبال آن کشور خواهد داشت.
خسروی یادآور شد: شورای انرژی استان در حال تدوین برنامههای مدون و مشخص برای جذب مشارکت بخش خصوص در زمینه توسعه انرژی خورشیدی است و متولی این کار مشخص و سهم هر دستگاه اجرایی نیز معلوم و بازههای زمانی مدونی نیز در این زمینه تهیه شده است.
معاون اقتصادی استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: هرچند ابهاماتی در باره میزان سرمایهگذاری لازم وجود دارد اما با مشخص شدن سازوکار ارزیابیها، زمینه دریافت تسهیلات بانکی را فراهم میکنیم تا بتوانیم پیشبینی دقیقی برای جذب سرمایهگذار و بازگشت سرمایه و بازپرداخت بانکی داشته باشیم.
اکنون نیروگاههای خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه در منطقه کوهپایه، یک هزار مگاواتی شرکت پالایش نفت اصفهان در مناطق مورچه خورت، دهاقان و شهرک رازی شهرضا، ۲۰۰ مگاواتی مپنا در جوار شهرک صنعتی بزرگ اصفهان، یکصد مگاوات شرکت مانا انرژی در منطقه کُمشچه و رضوانشهر و ۶۰ مگاواتی شرکت متانول کاوه در منطقه اردستان از پروژههای بزرگ استان در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر هستند که در این میان، تنها نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه طبق برنامه زمانبندی شده در حال تکمیل است.
ارسال نظر