• ۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۷
  • کد خبر: 68456
  • readingTime: ۱ دقیقه
بورس

شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه، با رشد ۲۵ هزار واحدی مواجه شد.

به گزارش ایراسین به نقل از تسنیم، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه، بیش از ۱۷ میلیارد و ۷۲۲ میلیون سهم و حق تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۱۵ هزار و ۴۱ میلیارد تومان در بیش از ۵۲۴ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۲۵ هزار و ۹۹۰و احدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۸۴۰ هزار و ۳۱۷و احد قرار گرفت.

بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی فارس، فولاد و وغدیر شد، و نمادهای معاملاتی پارسان، خودرو و رمپنا بیشترین اثرگذار منفی را بر این نماگر از خود بجای گذاشتند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۸ میلیارد و ۱۱۴ میلیون ورقه به‌ارزش ۸۷ هزار و ۵۱۶ میلیارد تومان در ۵۷۴ هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۲۳و احد رشد کرد و در ارتفاع ۲۶ هزار و ۷۹۲و احد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی نیشکر، سامان و وامین شد و در مقابل نمادهای معاملاتی ارفع، ومپا و کگهر بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 6 =