طیب نیا  پرسش و پاسخ

مدیرعامل فولاد مبارکه در خصوص محل تأمین الکترود گرافیتی برای خطوط تولید فولاد مبارکه گفت: در گذشته همه نیاز ما به این محصول از واردات تأمین می‌شد اما با در مدار تولید قرار گرفتن شرکت نوین الکترود اردکان که سهامدار عمده آن نیز فولاد مبارکه است، الکترود نیمه آماده تولید می‌شود و تا پایان سال کل خطوط تولیدی این شرکت وارد مدار می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایراسین، محمدیاسر طیب‌نیا در نشست آنلاین پرسش و پاسخ سهامداران با اشاره به شرایط حمل و نقل محصولات و مواد اولیه فولاد مبارکه نیز گفت: حمل و نقل در صنعت فولاد نقشی اساسی دارد و امکان حمل محصولات فولادی از طریق جاده خیلی امکان‌پذیر نیست، اما ما از ۹۰ درصد حملِ ریلی به ۵۰ درصد رسیده‌ایم. علت این موضوع صرف نظر از هزینه‌ها، عدم توسعه در خطوط جدید طی سال‌های گذشته، سرعت پایین سیر حمل در خطوط ریلی، پراکندگی کارخانه‌ها و معادن مختلف در کشور و عدم امکان جابجایی برخی از محصولات مانند آهن اسفنجی با توجه به تمهیدات ویژه‌ای که برای جابجایی و تخلیه آن نیاز است، برآورد می‌شود.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در خصوص محل تأمین الکترود گرافیتی برای خطوط تولید فولاد مبارکه نیز ابراز کرد: در گذشته همه نیاز ما به این محصول از واردات تأمین می‌شد اما با در مدار تولید قرار گرفتن شرکت نوین الکترود اردکان که سهامدار عمده آن نیز فولاد مبارکه است، الکترود نیمه آماده تولید می‌شود و تا پایان سال کل خطوط تولیدی این شرکت وارد مدار می‌شود.

وی تصریح کرد: ظرفیت تولید الکترود گرافیکی در این کارخانه حداقل حدود ۳۰ هزار تن است و امکان تحویل ۶۰ هزار تن الکترود برای ماشین کاری را دارد. این شرکت از سال آینده می‌تواند کل نیاز صنایع فولادی کشور به الکترود گرافیتی را تأمین کند.

طیب نیا در خصوص نرخ ریلی و جاده‌ای کنسانتره و گندله از فولاد سنگان به فولاد مبارکه و فولادسبا ابراز کرد: هزینه حمل ریلی به سبا ۹۵۰ هزار تومان و به فولاد مبارکه ۹۶۰ هزار تومان به ازای هر تن است. وی در خصوص تأمین منابع مالی ۴۰ همتی بازپرداخت خرید شرکت اُپال گفت: مهلت بازپرداخت ما در این پروژه حدود ۵ سال است و پیش‌بینی مالی مناسب برای این طرح با هماهنگی سهامداران صورت گرفته و با توجه به اینکه پروژه‌های توسعه متعددی را در دستورکار داریم پیش‌بینی کرده‌ایم که کسری منابع مورد نیاز پروژه‌ها را از شبکه بانکی، بازار سرمایه و صندوق توسعه ملی تأمین کنیم تا بخشی از منابع آزاد شود و بتوانیم اقساط شرکت کانی‌سازان کیمیا را پرداخت کنیم. همچنین بخشی از تأمین منابع را از طریق انتشار اوراق صکوک دنبال می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اضافه کرد: همچنین بخشی از پرداخت به اُپال از محل درآمد حاصل از طرح‌های توسعه‌ای که یکی یکی در مدار قرار می‌گیرند از جمله نورد گرم ۲ و طرح‌های دیگری که داریم، انجام خواهد شد و بر اساس جدول پرداخت اقساط قابل پرداخت حدود ۶.۴ تا ۸.۵ همت خواهد بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =