به گزارش خبرنگار ایراسین، مهدی جمالینژاد در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری در تهران به نمایندگی از استانداران کشور با اشاره به ظرفیتهای گردشگری موجود در اصفهان اظهار کرد: اصفهان دانشنامه هنر و معماری ایرانزمین و استانی با ویژگیهای تمدنی، فرهنگی، معنوی، هنری و ارزشهای ماندگار تاریخی است.
وی افزود: این ویژگیها سبب شده که این خطه همیشه جاوید و دارای اندیشه، عرفان، هنر و خلاقیت را نصفجهان بنامند؛ اصفهان گواه شکوهمند خلاقیت ایرانی است و گنبدهای فیروزهای، گلدستههای سربه فلک کشیده، نقشونگارهای تاریخی، حضور پیروان ادیان توحیدی و الهی و نیز هنرمندان چیرهدست این استان بهعنوان میراثی غنی، از مصادیق این شکوهمندی هستند.
استاندار اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود در ارتباط با راهبردهای توسعه گردشگری در کشور عنوان کرد: ایجاد و استمرار سند ملی و برنامه جامع گردشگری، استقرار نظام آماری شفاف از طریق حکمرانی داده، تمرکز بر حکمرانی هوشمند و همچنین تحول زیستبوم گردشگری بسیار ضروری است؛ در ایران تا سال ۲۰۲۸ بیش از ۸۰ درصد جریان تجارت گردشگری و جذب گردشگران در بستر دیجیتال رخ میدهد.
وی افزود: ایجاد نظامها و خطمشیهای تشویقی و ترغیبی برای جذب گردشگران و ایجاد آژانسهای ماموریتگرا با رویکرد فعالیت در کشورها و مناطق جغرافیایی خاص برای رونق گردشگری باید مورد توجه باشد.
جمالینژاد ادامه داد: تمرکز بر حوزههای خاص گردشگری نظیر سلامت و بهداشت، پزشکی، ژئوتوریسم، گردشگری خلاق و تجربهمحور، تمرکز بر تصویرسازی و معرفی تمدن کهن ایرانزمین به عنوان یک مقصد امن در سطح بینالمللی، تمرکز بر کشورهایی با اشتراکات راهبردی و همچنین محتواسازی روایتهای ناگفته و انجام تبلیغات خلاق در رسانهها و بازارهای جهانی از جمله راهبردهای مؤثر در زمینه تقویت گردشگری است.
وی با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای بینالمللی در راستای توسعه گردشگری بیان کرد: ظرفیت تفاهمنامههای بینالمللی، قراردادهای خواهرخواندگی و عضویت ما در سازمانهای بینالمللی مختلف در قالب دیپلماسی چندجانبه کمک بسیاری در حوزه گردشگری در شهرها، استانها و دستگاههای مختلف کشور میکند.
استاندار اصفهان با اشاره به تأثیر بهکار بردن راهبردهای فوق تصریح کرد: همانطور که درآمدهای نفتی استان خوزستان بخشی از مخارج کشور را تأمین میکند، فعال کردن حوزه گردشگری نیز در بسیاری از استانهای کشور میتواند بخشی از درآمدهای کشور را پوشش دهد.
وی اضافه کرد: شهرهای خواهرخوانده، مناطق آزاد، مثلث طلایی اصفهان، یزد و فارس و همچنین مربع طلایی اصفهان، قم، مرکزی و سمنان از جمله این ظرفیتهای ارزشمند است.
جمالینژاد ضمن قدردانی از تلاشهای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، خاطرنشان کرد: امید کامل دارم که با تهیه برنامه و سند جامع گردشگری فرصت طلایی توسعه، رونق و زیستبوم گردشگری دانشپایه را در همه شهرهای اسطورهای میهن عزیزمان فراهم کنیم.
ارسال نظر