گوشت قرمز

علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: هرساله قیمت ‌گوشت قرمز با فرارسیدن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان به طور طبیعی سیر صعودی به خود می‌گیرد. ولی انتظار نمی‌رود تقاضا برای گوشت قرمز در ماه رمضان یا ایام نوروز افزایش محسوسی پیدا کند زیرا قیمت‌ها بالا بوده و توان مالی مردم پایین است.

به گزارش خبرنگار ایراسین، قیمت گوشت قرمز در زمستان ۱۴۰۲ مرز نیم میلیون تومان را پشت سرگذاشت و با گذشت یک سال قیمت این کالای پروتئینی در آستانه ورود به کانال یک میلیون تومان قرار دارد. اگرچه شماری از فروشگاه‌های اینترنتی گوشت گوسفندی بسته‌بندی شده را با قیمت بیش از یک میلیون تومان عرضه می‌کنند، برای نمونه در فروشگاه اینترنتی بسته ۹۰۰ گرمی فیله گوسفندی با قیمت یک میلیون و ۲۹۹ هزار تومان عرضه می‌شود و یا در فروشگاه دیگری گوسفندی خورشتی یک کیلوگرمی بدون استخوان و دنبه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شده است.

مشاهدات میدانی از فروشگاه‌های پروتئینی در سطح شهر نشان می‌دهد اکنون هر کیلوگرم ران گوسفندی با کیفیت متوسط حدود ۵۱۵ هزار تومان، ماهیچه ران گوسفندی ۷۵۰ هزار تومان، ماهیچه گوسفندی ۹۸۰ هزار تومان، گردن گوسفندی ۷۰۰ هزار تومان، زبان گوسفندی ۵۲۰ هزار تومان، شقه گوسفندی ۸۶۰ هزار تومان، قلوه‌گاه گوسفندی ۴۲۰ هزار تومان، گوشت چرخ‌کرده مخلوط ۴۴۰ هزار تومان و دنبه گوسفندی ۳۸۰ هزار تومان قیمت دارد. همچنین باید به قیمت گوشت گوساله اشاره کرد که هر کیلوگرم گوشت خورشتی گوساله با قیمت حدود ۶۲۰ هزار تومان، ماهیچه گوساله ۶۳۰ هزار تومان، مغز ران گوساله ۶۸۵ هزار تومان، زبان گوساله ۷۶۵ هزار تومان و چرخکرده گوساله ۲۹۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به افزایش قیمت گوشت قرمز طی روزهای اخیر به خبرنگار ایراسین گفت: قیمت گوشت از اواسط بهمن ماه حدود ۲۰ هزار تومان افزایش یافت. اکنون خریدها در این بازار به کندی صورت می‌گیرد زیرا مردم توان کافی برای خرید گوشت قرمز را ندارند.

در این میان شماری از فعالان بازار رشد نرخ دلار در بازار غیر رسمی را علت صعودی شدن قیمت گوشت قرمز عنوان می‌کنند و مدعی‌اند قیمت اقلام پروتئینی همرا با دلار به مسیر افزایشی خود ادامه می‌دهد. رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در رابطه با علت افزایش قیمت گوشت قرمز توضیح داد: افزایش نرخ دلار در بازار آزاد تأثیر زیادی بر قیمت گوشت نداشته است. اکنون زمستان به پایان خود نزدیک می‌شود و هرساله قیمت‌ها در بازار گوشت قرمز با فرارسیدن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان به طور طبیعی سیر صعودی پیدا می‌کنند.

ملکی اضافه کرد: از طرفی خشکسالی باعث شده وزن دام‌ها کاهش پیدا کند. درنتیجه گوشت قرمز به کالای لوکسی تبدیل شده است. ولی انتظار نمی‌رود میزان تقاضا برای گوشت قرمز در ماه رمضان و ایام نوروز افزایش محسوسی پیدا کند زیرا قیمت‌ها بالا بوده و درمقابل توان مالی مردم پایین است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =