پای نتورک

رمزارز پای پنج‌شنبه دوم اسفند ۱۴۰۳ پس از ۶ سال انتظار به مرحله ایردراپ رسید. پیش از این حساب‌های کاربری پای با قیمت چند صد میلیونی معامله می‌شد زیرا کاربران معتقد بودند قیمت هر رمزارز پای بین ۶۰ تا ۸۰ دلار تعیین خواهد شد ولی پای با قیمت ۱.۶ دلار ایردراپ شد و کمتر از ۲۴ ساعت بعد به کانال ۶۰ سنت سقوط کرد.

به گزارش خبرنگار ایراسین، رمز ارز پای پس از پنج سال به مرحله ایردراپ رسید ولی با قیمت ناامیدکننده‌ای خرید و فروش شد و تنها چند ساعت پس از ایردراپ بیش از ۶۰ درصد از قیمت خود را از دست داد. پای نتورک از سال ۱۳۹۷ در قالب یک نرم‌افزار اندرویدی عرضه شد. کاربران تنها با نصب نرم‌افزار به ماین این رمز ارز مشغول بودند. از حدود یک سال قبل مدیر پروژه پای از کاربران خواست برای شرکت در ایردراپ فرآیند احراز هویت را انجام دهند و ایردراپ روز پنج شنبه دوم بهمن ماه انجام شد.

فرآیند احراز هویت پای برای کاربران ایرانی به دلیل تحریم‌ها ممکن نیست ولی صفحات مختلف در شبکه‌های اجتماعی با چاپ کارت شناسایی جعلی سایر کشورهای جهان فرآیند احراز هویت را با دریافت هزینه ۲ تا ۵ میلیون تومانی انجام می‌دادند. از چند ماه قبل خرید اکانت‌های احراز هویت شده پای در پلت‌فرم‌های آنلاین آغاز شد. قیمت پیشنهادی نیز بسته به تعداد پای استخراج شده به چند صد میلیون یا چند میلیارد تومان می‌رسید زیرا بسیاری از کاربران معتقد بودند قیمت رمز ارز پای بین ۶۰ تا ۸۰ دلار تعیین خواهد شد.

تجربه ناموفق ایردراپ بازی‌های تلگرامی مانند همستر نیز مانع از خوش‌بینی به پروژه پای نشد تا اینکه این رمز ارز بر اساس برنامه روز پنج‌شنبه دوم بهمن ماه در صرافی‌های معتبر جهان با قیمت ۱.۶ دلار لیست شد و به سرعت بخش عمده‌ای از قیمت خود را از دست داد.

پای کمتر از ۲۴ ساعت پس از ایردراپ سقوط کرد!

قیمت هر رمز ارز پای تا صبح جمعه یعنی کمتر از ۲۴ ساعت پس از ایردراپ به کانال ۶۰ سنت سقوط کرد و به رتبه ۳۱۴۳ در بازار رمزارزها رسید. تیم پروژه پیش از ایردراپ تعداد مشخصی از این رمز ارز را به کاربران اختصاص داده بود. برای مثال کاربران بسیاری بیش از ۴ هزار رمز ارز پای داشتند ولی تنها نیمی از این رمزارزها قابل برداشت از کیف پول داخلی برنامه بود. با حساب تتر ۹۲ هزار تومانی قیمت هر رمز ارز پای در ایردراپ حدود ۱۵۰ هزار تومان بود و هر هزار عدد رمز ارز پای ۱۴۷ میلیون تومان ارزش داشت ولی کمتر از ۲۴ ساعت این عدد به کمتر از ۶۵ میلیون تومان کاهش یافت.

کاربران بسیاری معتقد بودند قیمت رمز ارز پای بالاتر از ۶۰ دلار تعیین می‌شود و پس از ایردراپ نیز تحلیل‌های متفاوتی از احتمال رشد قیمت این رمز ارز بیان کردند ولی تجربه ایردراپ‌های کریپتویی خلاف این موضوع را نشان می‌دهد. قیمت هر رمز ارز همستر در روز ایردراپ ۸۵۰ تومان تعیین شد در حالی که کاربران منتظر قیمت‌هایی بالاتر از ۱۰ هزار تومان بودند و اکنون چند ماه پس از ایردراپ هر همستر حدود ۱۵۰ تومان قیمت دارند.

نات کوین و داگز از دیگر پروژه‌های شبکه تون نیز پس از ایردراپ به شدت ریزشی شدند و هیچ نشانه‌ای از افزایش قیمت آنها وجود ندارد. با این حال بررسی‌ها نشان می‌دهد اکنون کاربران در حال خرید و فروش حساب کاربری بازی‌های دیگر تلگرامی یا نرم افزارهایی شبیه به پای هستند و با ارائه تحلیل‌هایی معتقدند رمز ارز این پروژه‌ها با ارقام نجومی خرید و فروش می‌شوند. قیمت پیشنهادی این حساب‌های کاربری به بیش از چند صد میلیون تومان می‌رسد. با وجود شکست تعداد زیاد این پروژه‌ها ولی همچنان افراد بسیاری در حال خرید و فروش حساب‌های کاربری هستند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =