زرندی

سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با صدور پیامی، سالروز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را تبریک گفت.

به گزارش ایراسین، سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با صدور پیامی، سالروز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

همکاران گرامی و مهندسان عزیز

فرا رسیدن روز مهندس را صمیمانه به همه شما تبریک عرض می‌نمایم. این روز فرصت مغتنمی است برای قدردانی از تلاش‌ها و زحمات بی‌وقفه مهندسان توانمند و شریف در گروه فولاد مبارکه.

مهندسان ستون فقرات هر صنعت هستند و بدون شک، توانمندی‌های فنی و تخصص شما شالوده اصلی پیشرفت و توسعه شرکت فولاد مبارکه بوده است.

عملکرد شما در حوزه‌های مهندسی از طراحی و اجرای پروژه‌های توسعه‌ای تا تعمیر و نگهداری تجهیزات و دیگر وجوه عملکرد این مجموعه مُعظم همواره قابل تقدیر بوده است.

پیشبرد اهداف و تحقق برنامه‌های صنعت فولاد کشور امری بسیار حیاتی و ارزشمند است و اینجانب معتقدم اگر خلاقیت، نوآوری و تعهد شما به کیفیت و پیشرفت نبود موفقیت های چشمگیر در عرصه‌های ملی و بین‌المللی محقق نمی‌شد.
جا دارد یادی کنیم از مهندسانی که در کوران دفاع مقدس و مخاطرات موجود آن مقطع با جان و دل کمر همت به راه‌اندازی مجتمع عظیم فولاد مبارکه بستند و گام بلندی برای حرکت در مسیر آبادانی و خودکفایی کشورمان برداشتند.

امید است، با تلاش و کوشش شما عزیزان، شاهد دستاوردهای بیشتری در آینده باشیم.

سعید زرندی
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =