بلیت هواپیما

برخورد با بالا رفتن بی‌رویه قیمت بلیت هواپیما به ویژه در آستانه تعطیلات عید نوروز در جلسه تنظیم بازار به ریاست معاون اول رئیس جمهور و با حضور وزیر راه و شهرسازی مصوب شد.

به گزارش ایراسین به نقل از ایلنا، عصر روز گذشته (دوازدهم اسفندماه) جلسه ستاد تنظیم بازار به ریاست محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور و با حضور وزرای صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، دادگستری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، دبیر هیات دولت، معاون اجرایی رئیس جمهور، رئیس کل بانک مرکزی، سخنگوی دولت و مسئولان دستگاه‌های مربوط برگزار شد.

در ادامه این جلسه تاکید و مصوب شد، با افزایش قیمت بی‌رویه بلیت هواپیماها به ویژه در آستانه تعطیلات عید نوروز برخوردهای لازم انجام شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =