به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، مصطفی قانعی اظهار داشت: دولت با اختصاص این میزان اعتبار به صندوق نوآوری و شکوفایی در تلاش است تا بزرگترین محصولات دارای ارزبری بالا از جمله انسولین و پلاسما را تا ۲ سال آینده داخلی سازی و مشکل واردات این داروها را رفع کند.
وی اطلاعرسانی این موضوع در نمایشگاه ایران هلث را باعث اطلاع و البته توجه همه دست اندرکاران حوزه ساخت دارو به منظور ورود به این عرصه و کاهش هرچه بیشتر وابستگی ارزی کشور به سایر کشورها دانست.
وی در ادامه به آمار صادرات محصولات حوزه سلامت اشاره و تصریح کرد: هم اکنون بیشترین صادرات حوزه سلامت در بخش دانشبنیانها مربوط به حوزه زیست فناوری است و این به جهت آن است که ایران تنها کشور منطقه است که دارای زیرساخت های تولید داروهای حوزه زیست فناوری است.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری، سلامت و فناوریهای پزشکی معاونت علمی با بیان اینکه ایران تاکنون موفق به صادرات محصولات حوزه زیست فناوری به ۱۷ کشور دنیا شده است، آمار صادرات رسمی محصولات زیست فناوری را حداکثر ۲۰۰ میلیون دلار اعلام کرد.
قانعی افزود: البته صادرات غیررسمی رقم بیشتری را شامل میشود به طوریکه بررسی صادرات غیر رسمی پنج تا ۶ سال گذشته بیانگر صادرات رقمی معادل ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است.
وی همچنین به چالشهای شرکتهای داخلی در برابر رقبای خارجی اشاره و بر حمایت هرچه بیشتر از دانش بنیان های فعال در حوزه سلامت برای در اختیار گرفتن بازار داخلی تاکید کرد و افزود: این مهم به طور حتم رشد آنها را به دنبال خواهد داشت و در نهایت ایران میتواند به اقتدار قابل نمایشی در بازارهای خارجی دست یابد.
ارسال نظر