محمد اولیاء

محمد اولیاء، مدیرعامل گروه مپنا در مراسم تحویل آخرین لوکوموتیو MAP24 به فولاد مبارکه، از همکاری موفق این مجموعه با صنعت فولاد به ویژه شرکت فولاد مبارکه در زمینه توسعه ساخت داخل، تولید قطعات کلیدی و استراتژیک و خدمات پس از فروش تخصصی در حوزه حمل‌ونقل ریلی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار ایراسین، محمد اولیاء، مدیرعامل گروه مپنا، در این مراسم با اشاره به قراردادهای موفق این مجموعه با صنعت فولاد، اظهار داشت: ما تاکنون ۱۲ واحد دیگر نیز در این حوزه طراحی و تولید کرده‌ایم. این قرارداد که شامل لوکوموتیوهایی با توان ۲۴۰۰ کیلووات و ۳۰۰۰ اسب بخار است، از اردیبهشت‌ماه سال گذشته آغاز شد و تحویل اولین لوکوموتیوها از همان زمان صورت گرفت.

وی با اشاره به سابقه همکاری فولاد مبارکه با مجموعه مپنا، افزود: کارخانه لوکوموتیوسازی که امروز شاهد آن هستیم، با حمایت جناب آقای دکتر زرندی، از زمانی که مسئولیت استان البرز را بر عهده داشتند، راه‌اندازی شد. این کارخانه امروز با تولید محصولات متنوع و پیشرفته، تفاوت چشمگیری با گذشته دارد.

اولیاء همچنین به نقش سایر مجموعه‌های حمل‌ونقل ریلی مپنا اشاره کرد و گفت: شرکت واگن پارس در اراک، که تولید واگن‌ها را بر عهده دارد و شرکت MRT که در زمینه فناوری و ساخت اجزا فعالیت می‌کند، از جمله زیرمجموعه‌های فعال ما هستند. علاوه بر این، شرکت MR نیز خدمات تعمیرات ریلی را ارائه می‌دهد.

مدیرعامل گروه مپنا بر اهمیت بازخوردهای فنی برای بهبود بهره‌برداری تاکید کرد و اظهار داشت: ما آماده‌ایم تا اصلاحات لازم را در واحدهای تولیدی و همچنین در واحدهای تعمیراتی اعمال کنیم. خدمات پس از فروش و تعمیرات لوکوموتیوها از نیازهای ضروری این حوزه است که مپنا به طور جدی به آن می‌پردازد.

وی در خصوص ماهیت ارزی قراردادها توضیح داد: دلیل ارزی بودن قراردادها، حفظ ثبات قیمت است و این به معنای صرف ارز از خارج از کشور نیست. بخش عمده‌ای از قطعات و تجهیزات مورد استفاده، در داخل کشور و توسط شرکت‌های داخلی تولید می‌شود. امروز در کارخانه لوکوموتیوسازی، می‌توانید شاهد ساخت داخل قطعات کلیدی و استراتژیک باشید.

اولیاء در پایان، از پروژه‌های دیگری همچون واحد سیکل ترکیبی که در مراحل نهایی قرار دارد، یاد کرد و گفت: ما به زودی در بخش HD این پروژه نیز به موفقیت کامل خواهیم رسید.

وی ابراز امیدواری کرد که همکاری میان مپنا و فولاد مبارکه، علاوه بر توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل ریلی، به ارتقای فناوری و افزایش سهم ساخت داخل در کشور منجر شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =