منچستریونایتد

ممکن است پس از بالا گرفتن انتقادات هواداران علیه رتکلیف، این سهامدار عمده باشگاه منچستریونایتد، این باشگاه بحران‌زده را ترک کند.

به گزارش خبرنگار ایراسین، سر جیم رتکلیف تهدید کرد که در صورت مواجهه با حجم بالای انتقادات و توهین‌ها، مانند آنچه خانواده گلیزر تجربه کردند، از مالکیت باشگاه منچستریونایتد کناره‌گیری خواهد کرد.

این میلیاردر ۷۲ ساله و مدیرعامل گروه پتروشیمی اینئوس، در فوریه سال گذشته بخشی از سهام منچستریونایتد را خریداری کرد و وعده داد که این باشگاه را به قله فوتبال جهان خواهد رساند.

با این حال، رتکلیف پس از تکمیل تصاحب ۱.۰۳ میلیارد پوندی باشگاه، مجبور به اعمال سیاست‌های کاهش هزینه شد که شامل اخراج کارکنان، افزایش قیمت بلیت‌ها و کنار گذاشتن سر الکس فرگوسن از سمت سفیر باشگاه می‌شد.
این تصمیمات با انتقادات شدیدی از سوی هواداران همراه شد، اما رتکلیف در دفاع از سیاست‌هایش گفت که اگر مداخله نمی‌کرد، باشگاه تا کریسمس ورشکسته می‌شد. او همچنین از برنامه‌های آینده‌اش برای منچستریونایتد پرده برداشت که شامل ساخت استادیومی جدید با ظرفیت ۱۰۰,۰۰۰ نفر و هزینه‌ای بالغ بر ۲ میلیارد پوند است.

بحران‌های منچستریونایتد تمامی ندارد/‏‬ سهامدار جدید هم تهدید به جدایی کرد

پیش از تساوی ۱-۱ مقابل آرسنال در اولدترافورد، هواداران منچستریونایتد اعتراضات گسترده‌ای را علیه مدیریت باشگاه برگزار کردند. رتکلیف در مصاحبه‌ای با روزنامه تایمز اعتراف کرد که فشار ناشی از نارضایتی هواداران کار را برای او سخت کرده است:

«این شرایط می‌تواند ناخوشایند باشد. البته می‌توانم برای مدتی این وضعیت را تحمل کنم. من با نارضایتی مردم مشکلی ندارم، چون درک می‌کنم که هیچ‌کس دوست ندارد منچستریونایتد در چنین وضعیتی باشد و هیچ‌کس از تصمیماتی که ما مجبور به اتخاذ آن‌ها هستیم خوشحال نیست. اما اگر در نهایت اعتراضات و انتقادها به همان سطحی برسد که خانواده گلیزر تجربه کردند، آن‌وقت مجبور می‌شوم بگویم: دیگر کافی است، بگذارید فرد دیگری این مسئولیت را بر عهده بگیرد. خانواده گلیزر دیگر نمی‌توانند در مسابقات حضور پیدا کنند. آن‌ها تا حدی به سایه رفته‌اند و حالا تمام انتقادات متوجه من شده است. ما سهام باشگاه را خریدیم و از آن زمان تاکنون آن‌ها را ندیده‌ام. در حال حاضر، نیازی به محافظ شخصی ندارم و می‌توانم آزادانه حرکت کنم. اما اگر این وضعیت ادامه پیدا کند، دیگر کار در باشگاه برایم جذابیتی نخواهد داشت. هیچ‌کس نمی‌تواند چنین شرایطی را در این سطح تحمل کند. در آن صورت، این کار دیگر لذتبخش نخواهد بود. اگر بخواهم صادق باشم، خانواده گلیزر در بخش تجاری واقعاً عملکرد خوبی داشته‌اند. البته مشاورانم به من می‌گویند که هواداران نمی‌خواهند چنین چیزی را بشنوند، بنابراین باید در بیان نظراتم محتاط باشم. من به‌خاطر حمایت از گلیزرها انتقادات زیادی دریافت می‌کنم، اما حقیقت این است که آن‌ها انسان‌های بسیار خوبی هستند. تغییر شرایط باشگاه زمان می‌برد و امیدوارم مردم این موضوع را درک کنند.»

رتکلیف در تلاش است که منچستریونایتد را به روزهای اوج خود بازگرداند، اما با توجه به شرایط باشگاه و فشار هواداران، آینده مالکیت او در اولدترافورد همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 7 =