عبدالرحیم صادقی رئیس خطوط اسکین پاس و تمپرمیل ناحیه نورد سرد فولاد مبارکه

عبدالرحیم صادقی، رئیس خطوط اسکین‌پاس و تمپرمیل ناحیه نورد سرد فولاد مبارکه گفت: کارکنان پرتلاش ناحیه نورد سرد فولاد مبارکه با استعانت از خداوند متعال و به پیروی از منویات مقام معظم رهبری، در سال ۱۴۰۳، رکورد تولید سالانه در خط تمپرمیل ناحیه نورد سرد را به ثبت رساندند؛ در این خط که محصول آن برای ساخت قوطی‌های قلع‌اندود جهت کنسروسازی مواد غذایی کاربرد دارد، با افزایش تولید ۳۰۰۰ تنی نسبت به سال قبل، رکورد ۱۴۰ هزار تنی سالانه به دست آمد.

به گزارش ایراسین، عبدالرحیم صادقی، رئیس خطوط اسکین‌پاس و تمپرمیل ناحیه نورد سرد فولاد مبارکه گفت: کارکنان پرتلاش ناحیه نورد سرد فولاد مبارکه با استعانت از خداوند متعال و به پیروی از منویات مقام معظم رهبری، در سال ۱۴۰۳، رکورد تولید سالانه در خط تمپرمیل ناحیه نورد سرد را به ثبت رساندند؛ در این خط که محصول آن برای ساخت قوطی‌های قلع‌اندود جهت کنسروسازی مواد غذایی کاربرد دارد، با افزایش تولید ۳۰۰۰ تنی نسبت به سال قبل، رکورد ۱۴۰ هزار تنی سالانه به دست آمد.

صادقی اظهار داشت: این موفقیت در شرایطی رقم خورد که سرمایه‌گذاری کلانی برای بهینه‌سازی اساسی در خط تمپرمیل ناحیه نورد سرد فولاد مبارکه صورت نگرفته بود و این رکورد زنی تنها با شرایط و امکانات موجود و در پی افزایش بهره‌وری، کاهش توقفات، برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی مؤثر با خطوط قبل و بعد از خط تمپرمیل، حاصل شد.

رئیس خطوط اسکین‌پاس و تمپرمیل ناحیه نورد سرد فولاد مبارکه افزود: اهمیت مضاعف این رکورد به سبب تولید گرید ویژه DR8 در سال ۱۴۰۳ با ضخامت تنها ۰.۱۷ میلی‌متر و کمتر از ضخامت یک ورق کاغذی است و تولید آن به مراتب دشوارتر و پیچیده‌تر از گرید T3 با ضخامت ۰.۲۲ میلی‌متر است که محصول اصلی سال‌های پیش محسوب می‌شد.

وی گفت: تولید کلاف‌های ضخامت پایین به‌ویژه DR8 که با وجود ضخامت کمتر، استحکام بیشتری دارند، نیاز به دانش و مهارت خاص در تولید دارد، به‌طوری که هر مغایرت کوچک می‌تواند منجر به پارگی ورق و کاهش کیفیت شود؛ این موفقیت در ثبت رکورد تولید، با افزایش کیفیت نیز همراه بوده که بیانگر تلاش همکاران تولید و تعمیرات در خط تمپرمیل است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 3 =