به گزارش ایراسین، شهرام امیری اظهار کرد: این میزان اسکان شامل هتلها، اقامتگاههای سنتی، مجتمعهای گردشگری، مهمانپذیرها، هتلآپارتمانها، کمپهای موقت، اقامتگاههای بومگردی، خانههای مسافر، خوابگاههای دانشجویی، مدارس آموزش و پرورش و سایر مراکز اقامتی موقت بوده است.
وی با اشاره به توزیع مسافران در سطح استان اظهار داشت: شهر اصفهان بیشترین میزان اسکان مسافران را به خود اختصاص داده است و پس از آن، شهرستان کاشان در رتبه دوم قرار دارد.
سخنگوی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان در ادامه به تفکیک آمار اقامت در مراکز مختلف اشاره کرد و اظهار داشت: در مدت زمان ۹ روزه آغاز به کار ستاد خدمات سفرهای نوروزی این استان، در هتلها ۵۱ هزار و ۶۲۴ نفر، اقامتگاههای سنتی ۱۴ هزار و ۹۶۸ نفر، مجتمعهای گردشگری ۲۹ هزار و ۲۱۵ نفر و مهمانپذیرها هشت هزار و ۶۹۴ نفر اقامت داشتند.
وی با بیان اینکه همچنین در هتل آپارتمانها ۲ هزار و ۹۷۸ نفر، پارکهای ملی و طبیعت گردی ۱۰ هزار و ۵۲۰ نفر و اقامتگاههای بومگردی ۲۳ هزار و ۳۷۰ نفر پذیرای مسافران نوروزی در استان بودند، افزود: بیشترین اقامت مسافران نوروزی به ترتیب در خانههای استیجاری با ۳۱۷ هزار و ۶۹۴ نفر و مدارس آموزش و پرورش با ۱۳۵ هزار و ۴۲۶ نفر ثبت شده است.
امیری با مقایسه آمار اقامت نوروزی امسال با سال گذشته، گفت: با توجه به اینکه امسال تعطیلات رسمی بیشتری در آغاز سال داشتیم و برخی روزهای ابتدایی تحت تأثیر مناسبتهای مذهبی بود، موج اصلی سفرها از روز سوم فروردین آغاز شد.
وی پیشبینی کرد که روند افزایشی ورود مسافران به استان تا ۱۱ فروردین ادامه داشته باشد و موج دیگری نیز همزمان با تعطیلات عید فطر شکل بگیرد.
ارسال نظر