دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی ایران

آنوش رحام، دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی ایران با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای توسعه بازارهای صادراتی در سال جدید، از هماهنگی با شرکت فولاد مبارکه جهت بهبود شرایط تأمین مواد اولیه و استفاده از ابزارهای مالی و اعتباری برای کمک به تولیدکنندگان خبر داد.

به گزارش ایراسین، آنوش رحام، دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی ایران پس از نشست نوروزی با سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در دفتر تهران اظهار کرد: ما در سال جدید طبق هماهنگی‌هایی که با شرکت فولاد مبارکه داشتیم و با توجه به اینکه تأمین‌کننده اصلی مواد اولیه ما شرکت فولاد مبارکه است، درخواست کردیم این شرکت بتواند در زنجیره تأمین مواد اولیه از طریق به‌کارگیری ابزارهای مالی و اعتباری، واحدهای تولیدی را یاری کند.

وی تاکید کرد: امسال باید برنامه‌های توسعه صادرات به شکل جدی در دستور کار تشکل‌ها قرار گیرد. ما نیز متناسب با همین هدف، چند برنامه مشخص برای توسعه صادرات، شناسایی بازارهای جدید و حفظ بازارهای قبلی تدوین کرده‌ایم تا بتوانیم در آینده نزدیک این مسیر را ادامه دهیم.

رحام درباره مشکلات سال گذشته نیز گفت: متأسفانه بخشی از بخشنامه‌های ارزی در سال گذشته برای واحدهای تولیدی و صادرکننده مشکلاتی ایجاد کرد که در نهایت باعث شد این واحدها در تأمین مواد اولیه و همچنین صادرات محصولات‌شان با چالش‌هایی جدی مواجه شوند. برخی از این بخشنامه‌ها، به‌ویژه در خصوص نرخ بازگشت ارز، عملاً دست صادرکننده را بسته بود، به‌ویژه در زنجیره مقاطع طویل و لوله و پروفیل.

دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی ایران خاطرنشان کرد: امسال حتماً در نظر داریم با همکاری و تعامل با نهادهای مرتبط، موانع را شناسایی و برطرف کرده و مسیر صادرات را هموارتر کنیم.

وی در پایان با اشاره به اهداف صادراتی امسال گفت: در مجموع برای صادرات مقاطع طویل فولادی هدف‌گذاری ۳ میلیارد دلاری و برای محصولات لوله و پروفیل نیز هدف‌گذاری یک میلیارد دلاری انجام شده است. تحقق این اهداف اما مستلزم برنامه‌ریزی‌های دقیق، از جمله حذف موانع غیرتعرفه‌ای، حذف موانع صادراتی و اصلاح نرخ بازگشت ارز است.

او اضافه کرد: اگر نرخ بازگشت ارز اصلاح شود و واحدهای لوله و پروفیل الزام به فروش داخلی نداشته باشند، صادرات این محصولات می‌تواند رشد چشم‌گیری پیدا کند. مقاصد صادراتی نیز علاوه بر کشورهای فعلی، شامل کشورهایی چون عراق، تاجیکستان، افغانستان و برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس خواهد بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 13 =