• ۶ ساعت قبل
  • کد خبر: 71816
  • readingTime: ۱ دقیقه
اشتغال

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان تعهد اشتغال استان در سال ۱۴۰۳ را ایجاد ۶۵ هزار شغل اعلام کرد و گفت: حدود ۸۵ درصد از تعهد اشتغال این استان محقق شده است و تا انتهای فروردین ماه جاری نیز برای تکمیل این تعهد فرصت داریم.

به گزارش ایراسین، رضا برزوئیان اظهار داشت: فرصت‌های شغلی بسیار و جویندگان کار (افراد بیکار) در استان وجود دارد اما این حلقه‌ها بخوبی به هم وصل نمی‌شوند.

وی با بیان اینکه فرصت‌های شغلی لازم در استان موجود است و باید به فکر تأمین نیروی انسانی برای آنها باشیم، اضافه کرد: بخشی از این مشکل ناشی از نداشتن مهارت توسط جویندگان کار است اما بخش عمده ای از آن به دلیل این است که جویندگان کار به دلیل پایین بودن دستمزد، رغبتی به اشتغال در این فرصت‌های شغلی ندارند.

برزوئیان خاطرنشان کرد: امیدواریم افزایش دستمزد کارگران در سال جاری به بهبود این شرایط کمک کند.

وی بیان کرد: بطور قطع، رضایتمندی شغلی در افزایش بهره وری کارگر، کاهش ضایعات، افزایش میزان تولید مؤثر خواهد بود.

مطابق مصوبه شورای عالی کار، حداقل دستمزد کارگران ۱۴۰۴ با ۴۵ درصد افزایش نسبت به سال ۱۴۰۳، مبلغ ۱۰۳٬۹۰۹٬۶۸۰ ریال تعیین شد. همچنین دستمزد برای کارگران سایر سطوح مزدی، با افزایش ۳۲ درصدی حقوق به علاوه مبلغ ثابت ۹٬۳۱۶٬۰۸۰ ریال ماهانه به تصویب رسید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 12 =