• ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۸
  • کد خبر: 72075
  • readingTime: ۱ دقیقه
چادرملو - تراکتور

تیم تراکتور در دیداری از هفته بیست‌وششم لیگ برتر ایران مقابل چادرملو به تساوی رسید.

به گزارش خبرنگار ایراسین، در هفته‌ای حساس از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران، تیم چادرملو اردکان در ورزشگاه خانگی خود موفق شد با تساوی ۲-۲ برابر تراکتور تبریز، یک امتیاز ارزشمند کسب کند و از صدرنشین جدول امتیاز بگیرد.

بازی با حملات دو تیم آغاز شد، اما این چادرملو بود که در دقیقه ۲۱ توسط هادی حبیبی‌نژاد به گل نخست دست یافت. این گل زودهنگام باعث شد جریان بازی سرعت بیشتری بگیرد. تراکتور که نمی‌خواست بازنده این دیدار باشد، در دقیقه ۴۳ با ضربه دقیق علیرضا حسین‌زاده بازی را به تساوی کشاند.

در نیمه دوم، تراکتور با فشار بیشتری وارد زمین شد و در دقیقه ۵۶ روی یک صحنه بحث‌برانگیز، سعید محمدی‌فرد به اشتباه دروازه خودی را باز کرد تا تراکتور ۲-۱ پیش بیفتد. با این حال، چادرملو دست از تلاش نکشید و در دقیقه ۶۲ با ضربه پنالتی رضا محمودآبادی بازی را به تساوی کشاند.

این نتیجه باعث شد تراکتور تبریز با ۵۵ امتیاز همچنان در صدر جدول باقی بماند، اما فاصله‌اش با سپاهانِ رده دومی که حالا ۵۳ امتیازی است، به حداقل رسید. در سوی دیگر، چادرملو با این تساوی ۳۱ امتیازی شد و جایگاه هشتم خود را حفظ کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 10 =