به گزارش ایراسین به نقل از ایسنا، محمدعلی اسفنانی، سخنگوی سازمان تعزیرات با اشاره به رضایت نسبی از کیفیت نان اظهار کرد: در برخی موارد کیفیت نان خوب و ممکن است مشکلاتی دیگر داشته باشد و در برخی موارد نیز قیمت و کیفیت نان با مشکل مواجه است و شاهد تخلفاتی هم در این عرضه هستیم.
وی با بیان این مطلب افزود: برخی نانواییها تخلفاتی نظیر کمفروشی و عرضه خارج از شبکه دارند و به واسطه این تخلف، به جای عرضه نان به مردم، آرد را خارج از شبکه به قنادان و نانوایان صنعتی عرضه میکنند.
اسفنانی افزود: گندمی که در سیلوها انبار میشود از نقاط مختلف خریداری شده؛ این سیلوها گندم وارداتی و انواع مختلف را در خود جا میدهد و ممکن است چندین نوع گندم در یک سیلو ذخیره شده باشد. ممکن است در برخی موارد تخلفی صورت گیرد و یا کیفیت آرد به دلیل اشتباهات غیر عمد، نامناسب باشد. ولی چون نان و آرد بیکیفیت نیز تخلف محسوب میشود، مردم این موارد را هم به ما گزارش دهند.
به گفته اسفنانی مواردی که از سوی بازرسان وزارت جهاد گزارش میشود، از سوی سازمان تعزیرات رسیدگی شده و مجازات لازم را برای گرانفروشی، کمفروشی، عرضه خارج از شبکه، فروش اجباری نان و… را پیگیری میکنیم. در گذشته بازرسان وزارت صمت تخلفات را گزارش میدادند ولی پس از تصویب مصوبه هیئت وزیران، بازرسان وزارت جهاد کشاورزی هم ضابط تعزیرات محسوب شدند و گزارشهای این وزارتخانه به تعزیرات ارجاع میشود.
آرد و نان جزو محصولات مرتبط با وزارت جهاد کشاورزی هستند و بدین منظور گزارش تخلف این حوزه با این وزارتخانه است.
وی افزود: در برخی موارد گزارشهای مردمی به سامانه ۱۳۵ و شکایتها، به تشکیل پرونده ختم میشود. در موارد دیگر نیز با اعزام گشت مشترک در کنار کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی و دانشگاههای علوم پزشکی، برخورد در محل با تخلف صورت میگیرد و قاضی نیز در سر صحنه حکم را اجرا میکند.
اسفنانی درباره فروش نان اینترنتی با قیمت بالاتر از خرید حضوری گفت: ما منتظر نمیمانیم تا گزارش به دستمان برسد ولی به طور کلی گزارش باید از سوی بازرسان صورت گیرد و رسیدگی هم بر عهده قاضی تعزیرات است.
ارسال نظر